Kıyıksan:Her ay 6 üniversite öğrencisine burs vereceğim

CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi A.Adayı Mehmet Kıyıksan, CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi A.Adayı Murat Başlama ile gazetemizi ziyaret etti.

Kıyıksan:Her ay 6 üniversite öğrencisine burs vereceğim
Yayınlama: 02.01.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Gazetemizi ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürümüz İnci Yılmaztürk ile görüşen CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi A.Adayları Mehmet Kıyıksan ve Murat Başlama, CHP’nin önce yerelde, sonra da genel iktidar olma yolunda her zaman bir nefer olarak çalışacaklarını belirttiler.

Güçlü bir belediye meclisinin, güçlü meclis üyeleri ile oluşacağına dikkat çeken CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi A.Adayı Mehmet Kıyıksan, “Önce insan diyerek, partimizin birleştirici politikasından yola çıktım.Partililerimizin ve Seyhan halkının desteği meclis üyeliği hayalimi gerçekleştireceğime inanıyorum”dedi.

GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ

Belediye meclis üyesi seçildiği takdirde her ay 6 üniversite öğrencisine burs vereceğini kaydeden Kıyıksan, “Meclis üyesi seçildiğim takdirde, bilginin önemi ile geleceğimiz olan 6 üniversite öğrencisine burs vereceğim.Bütün belediye meclis üyelerimizi de üniversitede okuyan çocuklarımıza sahip çıkarak, burs vermeye davet ediyorum.Öncelikli hedefim üniversite öğrencilerinin eğitimine katkıda bulunmak olacak ”diye konuştu.

VATANDAŞLARIMIZA YOLDAŞ OLACAĞIM

Her zaman halkında içinde olup, onların sorunlarına çözüm yolu üreteceğini söyleyen Mehmet Kıyıksan, “Vatandaşlarımızın her zaman yanında olan bir yoldaş olacağım. Halkın yararına olan projelere sonuna kadar destek verecek, keyfi projelerin de karşısında olacağım.Bu yola çıkarken biriktirdiğim dostlarımla birlikte, yeni dostlar kazanmak da hedefimdir. Haksızlığa karşı durmak için, partimizin seçilecek belediye başkanı ile uyumlu çalışıp halkın yararına projeler sunmak için, kimsesizlerin kimsesi olmak için, gücün yanında değil, halkın yanında olmak için,  Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi A.Adayı oldum. Dayatılan değil seçilen adayların ilimize vereceği hizmetlerin daha faydalı ve güç odaklı değil hizmet odaklı olacağına inanıyorum.Ön seçim veya temayül yoklamasından yanayım.Gerekirse her mahalleye sandık kurularak demokrasinin gücü ortaya konulmalı. Adamcılıktan uzak şeffaf ve hesap verebilir bir anlayış hakim olmalı. Bunu da sağlamak için blok listeye hayır çarşaf listeye evet diyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.