İzmir Kemal Kılıçdaroğlu’nu bağrına bastı

İzmir Kemal Kılıçdaroğlu’nu bağrına bastı
Yayınlama: 02.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – İzmirliler 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve millet ittifakı destekleyen partilerin liderlerini bağrına bastı.
Gündoğdu meydanının lale bahçecisine döndüğünü dile getiren CHP’li iş insanı Şafak Sol” mitingde” Halkın değişim istediğini bir kez daha gördük” dedi
İktidara hazır olduklarını vurgulayan dile getiren Sol”, “Halktan yana, vatandaştan yana, esnaftan yana, çiftçiden yana olanlara oy verin. Gelin, gerçekten güzel bir Türkiye’yi beraber inşa edelim” şeklinde konuştu.
“Kemal Kılıçdaroğlu’nu bütün İzmirliler bağrına bastı. Genel Başkan’ımızın önderliğinde hep birlikte İzmir olarak iktidara yürüyoruz. Cumhuriyet’i demokrasi ile taçlandıracağız” diye konuştu. Türkiye’nin ve CHP’nin gönlündeki cumhurbaşkanı adayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu, ancak nihai kararı Millet İttifakı bileşenlerinin vereceğini kaydederek, “Genel Başkan’ımızın söylediği gibi, cumhurbaşkanı adayını altı partinin genel başkanı belirleyecek ve 13. Cumhurbaşkanı Altılı Masa’dan, halkın masasından çıkacak” dedi.
EMEKCİLER HAKLARINI CHP İKTİDARINDA ALACAK
Emekçilerle birlikte 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını Gündoğdu meydanında kutlayan CHP’li Şafak Sol” İşçi anne ve memur babanın çocuğu olarak büyüdüm. Ay sonunu ve evde beklenen maaş günlerini iyi bilirim. Emekleri ve akıttıkları alın terleriyle ülkenin her karış toprağında izleri olan işçilerimizin bayramını kutluyorum.
Ülkenin tüm değerlerini, güzelliklerini üretirken, yap boz tahtası haline getirilen ekonomik politikalar nedeniyle özelikle son yıllarda toplumun tüm kesimlerinde görünen yoksulluğu en derin yaşayan emekçilerimizin haklarının alacakları günlere yaklaşmaktayız.
Demokratik hakların özgürce, emeği ve emekçiyi hedef almayan, sendikal hakların tam kullanılacağı, örgütlenmenin önünün açılacağı, sosyal devletin tüm katmanlarıyla işlevlik kazandırılacağı günlerin arifesindeyiz. Tüm bu yaşananlara karşın cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında adaletin tarafsız olarak sağlandığı sosyal hukuk devletinin tam anlamıyla karşılığını bulduğu ve gerçek bir demokrasinin uygulandığı bir Türkiye hayaliyle 14 Mayıs’ta seçimlere gidiyoruz.

Tüm emekçilerimizle birlikte Söyleyecek Sözümüz Değiştirecek Gücümüz var. İşçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Mücadele, Birlik ve Dayanışma Günü’nü kalpten kutluyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.