Kısacık kuzey ilçeleri ziyaret etti

Kısacık kuzey ilçeleri ziyaret etti
Yayınlama: 02.08.2022
A+
A-

(HABER MERKEZİ) -TOROS-Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçelerini ziyaret etti.

İlk ziyaretini Feke ilçesine gerçekleştiren Kısacık, burada Feke esnafını ziyaret etti, ardından Feke’de kahvehane toplantısında Fekeli vatandaşlar ile bir araya geldi.

Feke ziyaretinin ardından Saimbeyli ilçesine geçen Sadullah Kısacık ve beraberindeki heyet, Saimbeyli Esnafını ziyaret edip ardından Saimbeylili bir grup muhtar ile bir araya geldi. Muhtarların mahalleleri ile ilgili sorun ve önerilerini dinleyen Kısacık, davet üzerine bazı mahalleleri ziyaret etti.

Saimbeyli ziyaretinin ardından Tufanbeyli ilçesine geçen Sadullah Kısacık ve il yönetim kurulu üyeleri burada ilk olarak Deva Partisi Tufanbeyli ilçe teşkilatını ziyaret etti. Deva Partisi Tufanbeyli ilçe başkanı Hacı Rüstem Keçe ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yapan Sadullah Kısacık sonrasında Tufanbeyli esnafını ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Deva Partisi il Başkanı Sadullah Kısacık, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini her kesimden vatandaşlar ve muhtarlar ile bir araya geldiklerini söyledi. İlçe esnaflarının mevcut durumdan ve gidişattan rahatsız olduğunu dile getiren Sadullah Kısacık, ziyaretlerimizde halinden memnun olan tek bir esnaf ve tek bir vatandaş ile karşılaşmadıklarını bu durumun vatandaşlarda ve esnafta büyük bir karamsarlık yarattığını belirtti.

Yaşanan ekonomik krize çözüm bulma noktasında Genel Başkanımız Ali Babacan’a ve Deva Partisi kadrolarına vatandaşın güveni olduğunu; bu manada Deva Partisinin Türkiye’nin içerisinde bulunduğu krizden çıkmada vatandaşın umudu olduğunu vurgulayan Sadullah Kısacık bu umuda ve güvene layık olmak için Deva Partisi kadroları olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Ziyaret ettikleri ilçelerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandıklarını, Deva Partisinin ve Ali Babacan’ın ilgi ile takip edildiğini gördüklerini söyleyen Kısacık, Deva Partisine ve Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’a gösterilen bu ilgi ve alaka bizleri çok mutlu etti ve daha da motive olmuş bir şekilde ilçe gezilerimizi tamamladık dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.