İYİ Parti DAİMFED’i ağırladı

İYİ Parti DAİMFED’i ağırladı
Yayınlama: 24.03.2023
A+
A-

DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Adana İyi Parti İl başkanlığını ziyaret ederek gündemi ve sektörün geleceğine dair görüştüler.

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri; Hilmi Tümer, Adnan Kemali Ünal, Enes Yılmaz, Ahmet Yerdelen, Barış Yıldırım ve Selim Aslan İyi Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek sektörün ve sektör temsilcilerinin sorunlarını ele alan görüşme gerçekleştirdiler.

SEKTÖR MECLİSLERDE TEMSİL EDİLMELİ

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karsloğlu İyi Parti ziyaretiyle alakalı olarak açıklamasında;

“DAİMFED olarak sektörün temsilcilerinin bir arada bulunmasının yanı sıra üyelerimizin ve kurullarımızı oluşturan birimlerde her siyasi görüşten arkadaşlarımız mevcuttur. Yapı mevzuatı ve işleyiş idealimizin bağımsız ve her görüşe açık duruş sergiliyoruz. Bu nedenle ziyaret ettiğimiz İyi Parti il başkanımız Sayın Dr. Birol Büyüköztürk’ün yaklaşım ve desteklerini hissettik. İş birliği ve istişarelerimiz sürekli olacaktır. Ayrıca bundan sonraki süreçlerde Belediye Meclisinde ve Milletvekilliğinde işin uzmanı akademisyen en az Mühendis Mimar bazında temsilciler olmalıdır. Bu gelişmeler yasa koyucuda ve yerel gelişmede doğru yerinde kararlar alınmasını sağlayacak adımlardır. Misafirperverliklerinden dolayı Başkanımız Dr. Birol Büyüköztürk ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” Dedi.

İYİ PARTİ DAİMFED’İ AĞIRLADI

İyi Parti Adana il başkanı Dr. Birol Büyüköztürk ziyaretten memnuniyetini dile getirdikten sonra açıklamasında; “DAİMFED in kuruluşunu yakından takip ediyoruz. Bölgede Müteahhitlerin ve sektör temsilcilerinin federasyon çatısı altında toplamak mühim bir gelişmedir. Bu konuda sektör nezdinde Mustafa Karslıoğlu Başkanımızı tekrar tebrik ediyorum. Biz İyi Parti olarak gerek yerelde gerekse Ülke genelinde Müteahhitleri önemsiyoruz. Parti temsilcileri olarakta Müteahhitlerimiz ekonomimizin öncü kurumları olduğunu biliyoruz. Ayakta kalmaları başarıları bu doğrultuda çok önemlidir. Ayrıca Başkan Karslıoğlu nun temsil noktasında Milletvekilliği ve Belediye Encümeni noktasındaki tespitlerini yerinde ve haklı buluyoruz. Elbette bu konuda adımlarımız olmalıdır olacaktır. Haklı olan tüm sorunlarında desteğimiz olacaktır. DAİMFED in başarılı olacağına inanıyor, tebrik ediyoruz.” İfadelerinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.