HEM SIFIR, HEMDE 2.EL KIYAFETLER ÇOK UCUZA İMECE DÜKKANINDA SATILIYOR

Şinasi Efendi sokakta bulunan İmece mağazasında satılan marka giyim eşyalarının satışından elde edilen gelir ile Üniversiteli öğrencilere burs olarak dönüyor.

HEM SIFIR, HEMDE 2.EL KIYAFETLER ÇOK UCUZA İMECE DÜKKANINDA SATILIYOR
Yayınlama: 10.05.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Üniversiteli öğrencileri okutmak amacı ile kurulan İMECE dükkanında ikinci el kıyafet, ayakkabı, giyim istediğiniz her şeyin mevcut olduğu ve bunun yanında hiç kullanılmamış eşyalarında bulunduğu mağazada çok ucuza satılıyor.

Çeşitli firmaların yansıra, vatandaşlarında destek olduğu İmece dükkanına kullanılmayan Kıyafet ve eşyalarını bırakarak ihtiyaç sahiplerine çok ucuz bir şekilde satılarak gelir elde ediyorlar. Dükkanda çalışanların gönüllü olarak yardım ettiklerini ve hep birlikte el atıldığını ifade eden DASEV yöneticileri “Biz bu dükkanı Üniversitede okuyan öğrencilerimize burs vermek ve onları okutmak için açtık. Bu konuda dükkanımızda bizlere yardım eden arkadaşlarımızın hepsi gönüllü olarak çalışıyor. Vatandaşlarımız giymedikleri kıyafetleri, kullanmadıkları çeşitli eşyaları bize bağış olarak bırakıyorlar ve bizde bunları çok ucuz bir şekilde 2.el olarak satıyoruz. Bunun yanında hiç kullanılmayan sıfır diyeceğimiz Tişört, Elbise, Hırka, Mayo, Ayakkabı ve daha sayamadığımız bir çok ürün dükkanda yer alıyor. Biz bunları da dışardaki mağazalardan % 80 daha aşağıya satıyoruz. Zaten sattığımız ürünler 25 ile 50 TL arasında olduğu için ihtiyacı olan vatandaşlarımız gelip alıyorlar. Mesela dışarıda satılan gelinlikler çok pahalı ve yeni evlenecek insanlar satın alamıyorlar, kiralamak zorunda kalıyorlar. Dükkanda sıfır gelinlik ve 2. el gelinliklerimiz var. Dışarda 20 Bin TL olan gelinlikler bizde 500 TL’ye satılıyor. Adana ve diğer kentlerde bulunan firmalarda bize destek oluyorlar. Bizlere bağış olarak hiç kullanılmamış sıfır mal göndererek bizlere destek oluyorlar. Gerçekten burada istediğiniz her şeyi bulabilir ve başka ihtiyaç sahiplerine alarak hediye edebileceklerini” ifade ettiler.

Sizde İmece Dükkanında alışveriş yapmak istiyorsanız Kurtuluş mahallesi Şinasi Efendi sokakta bulunan mağazadan istediğini alabilir, isteyen ihtiyaç sahipleri için alışveriş yaparak hediye edebileceğini ve bu küçük alışveriş den elde edilen küçük gelir ile Üniversiteli öğrencilere katkıda bulunabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.