Karalar, 5 Ocak mahallesine çıkartma yaptı

Karalar, 5 Ocak mahallesine çıkartma yaptı
Yayınlama: 02.01.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – 5 Ocak Mahallesi Muhtarı Hasan Can muhtarlık binası önünde yaptığı toplantıda 28.Dönem CHP’den  Milletvekili adayı olan ve şu anda Meclis üyesi aday adaylığına soyunan abisi Seyfettin Can’a destek olmak amacı ile muhtarlarla birlikte Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı  semt sakinleriyle birlikte karşıladılar.

5 OCAK MAHALLE MUHTARI HASAN CAN’DAN ABİSİNE DESTEK

Muhtarlık önünde yapılan toplantıda bir konuşma yapan 28.Dönem Milletvekili adayı  ve şu anda CHP’den Meclis üyesi aday adayı olan  Seyfettin Can “Adana’da seçimleri kazandığımızda borçlu bir belediye devraldık ve şu andaki durumunda tüm borcu olmayan bir belediye haline gelmiştir. Önümüzdeki seçimde Zeydan Başkanımız tekrar kazanarak hizmetlerine devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar muhtarlık önünde Seyhan ilçe muhtarları ve 5 Ocak Mahallesi sakinlerine hitaben “5 yıl önce göreve geldiğimizde Adana’nın güneyine yaptığımız hizmetleri hepiniz biliyorsunuz. Önümüzdeki seçimde burada yapılması planlanan Kapalı semt pazarının yapılması için gerekli altyapının hazırlıklarının devam ettiğinin müjdesini verebilirim. Sizlere tekrar hizmet etmek için önümüzdeki dönemde daha büyük hizmetlere devam edeceğini” belirtti.

5 Ocak Mahallesi muhtarlığının önündeki toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin,CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, Seyhan ilçe muhtarları,STK temsilcileriyle birlikte semt sakinleri katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.