Sarıgül: CHP’nin Kılıçdaroğlu’na her zamankinden daha çok ihtiyacı var

Sarıgül: CHP’nin Kılıçdaroğlu’na her zamankinden daha çok ihtiyacı var
Yayınlama: 17.09.2023
Düzenleme: 16.09.2023 22:26
A+
A-

 TOROS(Özel Haber) Yusuf Kahraman/ Serdar Akın – CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP üyesi Prof. Örsan Kunter Öymen’in Genel Başkan adaylığı konusunda en demokratik haklarını kullanmışlardır.

Sarıgül, “Kendileri böyle bir yarışa giriyorlar. Kendilerine başarılar dilerim. Bundan sonra söz ve karar kurultay delegelerinindir” dedi.

Sarıgül “Ben Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanlığında, genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğuna inanıyorum.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, tarlada üretim, fabrikada üretim, kamuda dürüst yönetim diyen bir genel başkandır. Liyakate önem veren bir genel başkandır. Hakka, hukuka ve adalete önem veren bir genel başkandır.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu son yaptığı çalışmalarla ayrıştıran değil bütünleştiren olmuştur. Siyasi hayatında bir araya gelmeyecek olan partileri dahi bir araya getirmiş ve kardeşlik hukukunu en iyi şekilde sağlamıştır. Helalleşmeyi en iyi şekilde sağlamıştır. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin son 50 yılında görev alan bir arkadaşınız olarak her zamankinden daha çok CHP’nin şu anda Kemal Kılıçdaroğlu’na ihtiyacı olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.