Udi sanatcı Edip Mönür’e ait Meşkli aile gazinosu çok yakında açılıyor

Udi sanatcı Edip Mönür’e ait Meşkli aile gazinosu çok yakında açılıyor
Yayınlama: 19.10.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın/Yusuf Kahraman – Udi Sanatçı Edip Mönür kendi yeri Meşkli Aile gazinosunu açmak üzere gün sayıyor.

Karslı mahallesinde tüm hazırlıklarını tamamladığı yeni mekanı çok yakın zaman içerisinde açacaklarını belirten ünlü Adana’lı sanatçı Edip Mönür “MEŞKLİ AİLE GAZİNOSU” hakkında şöyle konuştu:

“Yeni yerimiz %90 tamamlandı. Bizi sevenler sabırsızlıkla her gün gelerek MEŞKLİ AİLE GAZİNOSU’nun ne zaman açılacağını soruyor. Tahminim bu ay sonunda proğramlarımıza başlayacağımızı buradan duyurabilirim. Kendi işyerimizin her şeyi sıfırdan yapıldı ve inanıyorum ki herkes beğenecek” dedi.

Adana’daki eğlence sektöründe bir numaraya oturan her yaptığı canlı müzik eşliğinde fasıl heyeti ile her kesime hitap ettiğini savunan Udi Sanatçı Edip Mönür mekan isminde değişiklik yaparak yine bir şeyin öncülüğünü yaparak, Adana eğlence camiasında gündeme oturmaya kararlı olduğunu gösterdi.

Meşkl-i Aile gazinosunda fasıl müziğe devam edeceklerini ayrıca açıklayan sanatçı “Bizim mekanda her türlü etkinliği yapmaya açık olduklarını ve her zaman Adanalı sanat severleri yeni mekanlarına beklediklerini” söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.