BAŞKAN ALTIOK, “PARTİ ROZETİMİ ÇIKARDIM, EŞİT VE ADİL YÖNETECEĞİM”

BAŞKAN ALTIOK, “PARTİ ROZETİMİ ÇIKARDIM, EŞİT VE ADİL YÖNETECEĞİM”
Yayınlama: 12.04.2024
Düzenleme: 13.04.2024 20:01
A+
A-

TOROS (Özel Haber ) Meryem Ünal  / Melisa Karmış Adana’nın Yumurtalık ilçesinde Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok ile beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe örgütü köylerde vatandaşlarla bayramlaştı. Düzenlenen bayramlaşma törenine çok sayıda vatandaşlar ve partililer katıldı.

“GÜZEL İLÇEMİZİ BARIŞ VE HUZUR İÇİNDE YÖNETECEĞİZ”

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, ‘’31 Mart Yerel Seçimlerini demokrasimize yakışır biçimde tamamlayıp mazbatamızı alarak görevimize başladık. Nezaket ve hoşgörüyü elden bırakmadan bu hizmet yarışında ben de varım diyen, emek harcayan tüm adayları kutluyorum. Seçilen meclis üyelerimize başarılar diliyorum. Ben soyadımda taşıdığım ‘’Altı Ok’’ u benimsemiş, Cumhuriyete, Cumhuriyet değerlerine, Atatürk ilkelerine sıkı sıkıya bağlı bir Cumhuriyet Halk Partiliyim. Bundan gurur duyuyorum. Yumurtalık halkı ilçe belediyesinin kurulduğu 65 yıldan bu yana ilk defa bir Cumhuriyet Halk Partili adaya bu yetkiyi vermiştir. Bu hem partimiz, hem şahsım adına büyük bir başarı ve onurdur. 1 Nisan itibariyle parti rozetimi çıkararak seçildiğim Yumurtalık Belediye Başkanlığı görevini tüm Yumurtalık halkını kapsayan, kucaklayan, eşit ve adil hizmet anlayışla yürütmeye başladım ve böyle sürdürmeye kararlıyım. Kimseyi ayrıştırmadan, siyasi görüşüne, yaşam tarzına, etnik kökenine, mezhebine, dünya görüşüne bakmadan insan odaklı bir yaklaşımla güzel ilçemizi barış ve huzur içinde yöneteceğiz” diyerek konuşmasına başladı.

“YUMURTALIK İÇİN HİZMET DÖNEMİNİ SÜRATLE BAŞLATIP GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

Erdinç Altıok konuşmasında kaybedecekleri zamanları olmadıklarını belirterek şu ifadelere yer verdi; ‘’Seçimi geride bıraktık, tebrikleri kabul ettik, mahallelerimize teşekkür ziyaretleri yapmaya devam etiğimiz, halkımızla bayramlaştığımız günlerdeyiz. Bu vesile ile tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlar; sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice bayramlar dilerim. Bayramın hemen ardından Yumurtalık için hizmet dönemini süratle başlatıp gece gündüz demeden çalışacağız. Kaybedecek hiç zamanımız yok; yapacağımız çok iş var. Tüm mesai arkadaşlarımın yoğun bir çalışma dönemine hazır olması gerektiğini belirtmek isterim. Her çalışanımız bulunduğu bölümde, yaptığı işle, ortaya koyacağı emekle bu sürece katkı koyacaktır. Görevini layıkıyla yapan, iyi niyetle çalışan, işine gücüne sahip çıkan herkese kapımız gönlümüz sonuna kadar açıktır. Fakat çalışmadan maaş alan, çalışsa da iş gücüne katkısı olmayan, hizmet üretmeyen kısacası görevini yerine getirmeyen kişilerin dönemi sona ermiştir. Yeni dönemde her çalışanın giriş çıkış saatleri, sorumluluk alanları, görev tanımları net biçimde belli olacak ve dönemsel performans değerlendirmeleri çalışanlarımızın performansı ölçeceğiz. Buna göre eksikleri giderip, hataları düzeltip, başarıyı da ödüllendireceğiz. ‘’

“DAHA GÜZEL BİR YUMURTALIK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Erdinç Altıok, ‘’Maalesef Olumsuz bir mali tabloyla karşı karşıyayız. Yumurtalık Belediyesi bırakın hizmet üretmeyi, şu anda personel maaşlarını ödeyemez durumdadır. Öncelikle ilk yıl bu mali tabloyu düzelteceğiz. İsrafı önleyip gereksiz harcamaları durduracağız. Sadece gerektiği kadar personelle, üreten ve Yumurtalık için dertlenen kadrolarla yol yürüyeceğiz. Halkımızın ihtiyaçlarına cevap vereceğiz. Büyükşehir Belediyemizden de destek alarak, temizlik, yol, sosyal hizmetler gibi halkımızın önceliklerine odaklanacağız. Balıkçılarımıza, çiftçilerimize, hayvancılıkla uğraşan yurttaşlarımıza katkılar sunarak üretimi destekleyeceğiz. Sahillerimizi düzenleyeceğiz, parklarımızı yenileyeceğiz, çevremizi güzelleştireceğiz, alt yapı eksiklerini tamamlayacağız. Yumurtalık ilçesini bir turizm merkezi haline getireceğiz. Yolumuz uzun, enerjimiz yüksek, inancımız tam! Hep birlikte daha güzel daha mutlu bir Yumurtalık için çalışıyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.