Varda Sürücü Kursu’nun başarısını kutladılar

Varda Sürücü Kursu’nun başarısını kutladılar
Yayınlama: 15.12.2022
A+
A-

 

 

Metro Sürücü kursu kuruluşu olan Karaisalı’daki Varda Sürücü Kursu işletmecileri Mehmet Fer ve eşi Nejla Fer dostları ve personelleri ile birlikte  başarı kutlaması yaptılar.

Kutlamada sanatçı dostları Ahmet Gerçek onur konuğu olurken, iş insanı ve halkla ilişkiler sorumlusu Sedat Kızıl, sürücü kursu müdürü Faruk Kozan, kamu görevlisi Necattin Uslu, siyasetçi Gülbin Devecioğlu ile birlikte kutladılar.

İşletmenin müdürü Faruk Kozan, “İş emekçinin işidir, bilgi satılmaz, öğretilir” diyerek çalışanlar ve kursiyerler adına Mehmet Fer ve Nejla Fer çiftine teşekkür etti.

Çınarlı Mahallesi’nde ve Yüreğir’de hizmet veren Metro Sürücü Kursu, Karaisalı’da Varda Sürücü Kursu’nu bir süre önce hizmete sundu.İş insanı, siyasetçi Mehmet Fer ve eşi Nejla Fer yönetimindeki Metro Sürücü Kursu’nun bir kuruluşu olarak hizmete giren Varda Sürücü Kursu, tecrübeli eğitmenleri ile Karaisalı halkına hitap ediyor.İş insanı Mehmet Fer yönetiminde olan Varda Sürücü Kursu, Karaisalıların tercihi oldu.Ehliyet almak ve tüm hizmetlerimizden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, 0.507.2048626 numaralı telefondan Varda Sürücü Kursu’na ulaşabilirler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.