“Dilan Polat herkese ibretlik ders oldu!”

“Dilan Polat herkese ibretlik ders oldu!”
Yayınlama: 01.12.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Çektiği temizlik videolarıyla ‘foşur foşur temizlik’ akımını başlatan ve günlük bakım rutinleriyle milyonlarca kişinin dikkatini çeken Cem Özkök, Melis Güvenç’in Youtube kanalına konuk oldu. Hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan Cem Özkök, influencerların son dönemde sıkı denetim altında olması hakkında ilk kez konuştu ve “Vergilerimi ödüyorum, şeffaf bir şekilde ilerliyorum ve yalnızca kurumsal markalarla çalışıyorum. Benim alnım ak” açıklamasında bulundu.

İzleMelis’in programında Melis Güvenç’in sorularını yanıtlayan ünlü fenomen kara para aklama iddiaları ile tutuklanan Dilan Polat hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilan Polat’ın herkese iyi bir ders olduğunu söyleyen Cem Özkök, Polat’ın yaşadığı bu süreci görmekten ve izlemekten rahatsız olduğunu dile getirdi. Özkök, “Influencerlar için bu olay ibretlik bir ders oldu. Ama ben Dilan Polat’ın bu süreçte yaşadığı acıyı, dramı görmek istemiyorum, rahatsız oluyorum. Bu zamana kadar kendini düşünmeyen bir insanı ben neden düşünüp üzüleceğim. Herkesin ibretlik bir sonu var. Herkes atacağı adımı iyi düşünecekti” dedi.

“Dağa kaçırıldım, tehdit edildim, 500 bin TL dolandırıldım”

Marka danışmanlığı yaptığı dönemde çalıştığı ajans tarafından dolandırıldığını da ilk kez anlatan Cem Özkök programda ayrıca, çalıştığı ajanstan ödemesini almak isteyince dağa kaçırıldığını ve ölümle tehdit edildiğini anlattı. Aldığı ölüm tehditlerinden sonra ailesiyle zor günler geçirdiğini söyleyen Özkök oturduğu evden taşınmak zorunda kaldığını ve 500 bin tl dolandırıldığını açıkladı.

“Erkekler, temizlik yapan başka bir erkeği hazmedemiyor!”

Takipçi sayısı ve tanınırlığı giderek artan Cem Özkök videolarına övgü olduğu kadar eleştiri de yapıldığına dikkat çekti. Her türlü yorumu kabul ettiğini söyleyen Özkök paylaşımlarına gelen cinsiyetçi ve küfürlü yorumlar ile aldığı yüzlerce ahlaksız teklife ise isyan etti. Çoğunlukla küfürlü yorumları erkek takipçilerinin yaptığını belirten Özkök, “Temizlik yapan erkek gördüklerinde, o kişiyi direkt eşcinsel diyerek yargılıyorlar. Erkeklik sadece kadın, futbol ve oyun oynamak mı? Erkekler kendine, evine bakan, kişisel hijyenine ve sağlığına dikkat eden başka erkekleri hazmedemiyor. Bu tarz ayrımcılık ve cinsiyetçilik yapan toksik insanlara çok kızıyorum. Bunları yazanları da engelliyorum beni görmelerini istemiyorum” diye konuştu. Günde yüzlerce ahlaksız teklif aldığını belirten Özkök “Kadın, erkek fark etmeksizin evlilik teklifi ve ilişki daveti alıyorum. Üzerime evler, yatlar, katlar yapmak istediklerini söyleyenler var. Gelen mesajları okumaya utanıyorum. Ne mesajlar geliyor anlatamam. İçimde azıcık bir şey olsa hepsini değerlendirirdim!” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.