Yayınlama: 08.12.2023
Düzenleme: 08.12.2023 12:20
A+
A-

Demokrasiye Güç Katalım, Birlikte Başaralım!

TOROS (Haber Merkezi) – Berrin Palaz, Seyhan Belediyesi Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

1979 yılında Adana’nın Seyhan İlçesi’nde doğan Berrin Palaz, Cumhuriyet İlkokulu, Nejdet Kahraman Orta Okulu, Adana Erkek Lisesi’nden mezun olduktan sonra Harran Üniversitesi’nde Bankacılık ve Sigortacılık eğitimi aldı; ardından Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde öğrenimine devam etti.

CHP’li Dinçer: Seçme ve seçilme hakkının tanınmasıyla kadının önündeki köhnemiş duvarlar yıkılmış, zincirler kırılmıştır. CHP’de Çukurova Kadın Kolu Başkan Yardımcılığı, Mahalle Temsilciliği, İl-İlçe Delegeliği, Parti Okulu Eğitmenliği gibi çeşitli parti görevlerinde bulundu. Aynı zamanda ÇYDD (Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği) başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunun üyesi olan Berrin Palaz, Adana DİSK-Genel-İş 1 Nolu Şube’nin Disiplin Kurulu Başkanıdır.

Üniversite öğrencisi, bir kız ve bir erkek, iki çocuk annesi olan Berrin Palaz, Seyhan’ın sesi olmak için sevdalısı olduğu CHP’den Seyhanlı saygıdeğer CHP’li üyelerin oylarına talip olarak Seyhan Belediyesi Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulunmuştur.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.