“Atatürk en büyük Türk’tür!”

 “Atatürk en büyük Türk’tür!”
Yayınlama: 11.11.2022
A+
A-

 

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Atatürk’ün kuşkusuz en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti ve mandacılığı, teslimiyetçiliği reddeden Türk milliyetçiliğidir. Bu eşsiz hazinelere ve emanetlere canımız pahasına sahip çıkmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bünyamin Avcı’dan 84. Yıl mesajı…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümünde yayımladığı mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti’mizin Kurucusu, Milli Mücadelemizin Lideri, büyük devlet adamı, askeri deha Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde rahmetle, minnetle anıyorum.” ifadesini kullandı.

“Hepimizin ortak değeri, ortak seslenişidir

Başkan Avcı, şöyle devam etti:

“Atatürk, 57 yıllık kısa hayatına büyük başarılar ve zaferler sığdırmış, ömrünü emperyalist güçlere karşı cephelerde ve Anadolu’da mücadele ile geçirmiş, mazlum milletlere ilham olmuş, aziz milletimize adını hatırlatmış, gizlenen, örselenen Türk milli kimliğini ihya etmiş en büyük Türk’tür. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettikleri gibi Atatürk hepimizin ortak değeri, ortak iradesi, ortak seslenişidir.”

“Canımız pahasına sahip çıkmaya devam edeceğiz”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şöyle tamamladı:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk aziz hatıraları, bizlere emanet ettiği kıymetli eserleri ve ilkeleri, yaktığı hiç sönmeyen hürriyet meşalesi ile sonsuza kadar gönüllerimizde yaşamaya devam edecektir. Atatürk’ün kuşkusuz en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti ve mandacılığı, teslimiyetçiliği reddeden Türk milliyetçiliğidir. Bu eşsiz hazinelere ve emanetlere canımız pahasına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Atatürk’ü, bu vesileyle O’nun dava ve mücadele arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmetle, saygıyla anıyorum; ruhları şad olsun.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.