AK Parti Adana Milletvekili Aytek sanayicilerle buluştu

AK Parti Adana Milletvekili Aytek sanayicilerle buluştu
Yayınlama: 16.09.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – 28. Dönem AK Parti Adana Milletvekili Faruk Aytek, seçim sathı bitmesine rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminin hemen akabinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Türkiye Yüzyılı” startını vermesi sahaya da yansıdı.

Milletvekili Faruk Aytek, Türkiye Yüzyılı’nın en gözde şehirlerinden birinin Adana olması için gece-gündüz demeden çalışacağını defaatle ifade etmişti. Bu kapsamda vermiş olduğu sözü yerine getirmek için Adana’nın tüm bileşenleriyle istişare ediyor, ziyarette bulunuyor ve Adana’nın âli menfaatleri için projeleri dinliyor. Ortak akıl ve istişare sonucu ortaya konan projeleri Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilim ve Teknoloji komisyonu başta olmak üzere bu komisyona etki eden ilgili bakanlıklara taşıyor.

 Meclis tatile girer girmez ziyaretlerine başlayan Aytek, Adana’nın en kuzeyi olan Tufanbeyli’den Pozantı’ya, Saimbeyli’den Karaisalı’ya kadar tüm ilçelere tek tek gidiyor. Bununla beraber şehrin önemli paydaşları olan ticaret ve sanayi dünyasıyla sürekli dirsek temasında bulunuyor.

Aytek, son olarak Işın Boru sahibi Selahattin Onatça’yı, Bakırlar Tekstil sahibi Mahmut Bakır’ı ve İmgi Mermer sahipleri Osman ve Ömer Küçükoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretlerde “Adana’nın öncü bir şehir olması için hep birlikte çalışacaklarını, çalışmaları gerektiğini” ifade ederken Türkiye Yüzyılı vurgusu ve bu yüzyılın inşasında taraflara düşen sorumluluk istişare edildi.

Faruk Aytek, “Adana’mızın kıymetli sanayicileriyle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Güçlü Türkiye, Büyük Türkiye vizyonumuzun liderliğini üstlenen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde bizler de şehrimiz için 7/24 çalışıyoruz. Ülkemizin ve şehrimizin her noktada gelişmesi, kalkınması ve vatandaşlarımıza daha müreffeh bir şehir inşa etmek birinci önceliğimizdir. Dolayısıyla sanayi ve ticaret alanındaki atılımlar istihdam ve refah sürecinin temel taşıdır. Biz bu bilinçle sanayi ve ticaret bileşenlerimizle birlikte çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.