Çukurova GESK Spor Toto Süper Ligde

Çukurova GESK Spor Toto Süper Ligde
Yayınlama: 02.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından  Denizli’de   düzenlenen B1 Futbol Deplasmanlı Lige Yükselme Müsabakalarında Çukurova GESK namağlup bir  şampiyonluğa imza attı.

Çukurova Görme Engelliler Spor kulübü  başarıdan başarıya imza atmaya devam ediyor. Kısa sürede ciddi başarılar elde ederek faaliyet gösterdiği her alanda kendini kanıtlayan spor kulübü, şimdide yeşil sahalarda kendini gösterdi .

Bu sene faaliyet gösterdiği Atletizm ,yüzme ve Goalbal  branşlarının yanı sıra B1 Futbol takımı da kurarak yeşil sahalara çıktı .  B1 Futbol takımı katıldığı ilk müsabakada  her  karşılaşmadan galip çıktı.  Final  maçını da 2 -1  kazanarak Çukurova GESK   Spor To to Süper  Lige  galibiyet serisini şampiyonlukla taçlandırarak yükseldi.

Takım kaptanı Şeref BARUT, “Kıran kırana geçen bütün karşılaşmaları kendimize güvenerek, inanarak ve takım ruhuyla hareket ederek kazandık. Şampiyonluk kupamızı Adana’mıza armağan ediyoruz” dedi.

Antrenör Ömer Gökkaya, “Biz bu müsabakaya çok iyi bir şekilde hazırlandık. Çok emek sarf ettik. Bu kupayı alacağımıza inandık ve sporcularımız en iyi performanslarını göstererek kupayı evimize şampiyonluk tacıyla götürüyoruz”dedi.

Kulüp Başkanı İsmail ÖZDEN  ise “Kulübümüz kurulduğu ilk yıldan beri görme engelli bireyleri sporla buluşturmak ve onları başarıdan başarıya ulaştırmak için elinden gelen bütün mücadeleyi vermektedir. Bu mücadele sonucunda diğer branşlarda olduğu gibi yeşil sahalara ilk defa katılmamıza rağmen şampiyonlukla Adana’mıza dönüyoruz. Bu süreçte bizlere inanan, güvenen ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Adana Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğümüze, Seyhan belediyemize ve bütün gönüllerimize teşekkür ediyorum. Bizlere destek verildiği takdirinde daha büyük başarıları  memleketimize getirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.