Orhan ve Remzi Demirdal kardeşler unutulmadı

Orhan ve Remzi Demirdal kardeşler unutulmadı
Yayınlama: 25.07.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Kentimizin sevilen Ailelerinden Demirdal Ailesi’nin bireyleri Orhan-Remzi Demirdal kardeşler, vefat yıl dönümlerinde unutulmadı. Adana Demirspor sevgisini yüreğinde hisseden Orhan-Remzi Demirdal kardeşleri unutmadık, asla unutmayacağız.
ORHAN-REMZİ DEMİRDAL ANILDI
Yaşadığı ve nefes aldığı sürece Adana Demirspor sevgisi bambaşka olan merhum Onursal Başkan Orhan Demirdal, vefatının 21.yıl dönümünde, Demirdal Ailesinin sevilen isimlerinden Remzi Demirdal da, vefatının 3.yılında anıldı.
TURHAN DEMİRDAL’DAN MESAJ
Demirdal Ailesi adına konuşan Adana Demirspor sevdalısı iş insanı Turhan Demirdal, merhum kardeşlerini asla ama asla unutmayacağını söyledi. Turhan Demirdal, Orhan-Remzi kardeşlerini sevgi, saygı, özlem ve rahmet ile andığını söyledi. Turhan Demirdal, her daim acılarına ortak olan tüm dostlarına teşekkür etti.
ERDEN ARAT: UNUTMADIK
Adana Demirspor’un efsane kalecisi ve gazetemizin Kurucusu Erden Arat, Orhan-Remzi Demirdal kardeşleri unutmadıklarını söyledi. Demirdal Ailesinin önemli isimlerini unutmalarının mümkün olmadığını belirten Erden Arat, “Orhan-Remzi Demirdal kardeşleri, sevgi, saygı ve özlemle anıyorum. Mekanları cennet olsun” şeklinde konuştu.
HER YIL ACIMIZ TAZELENİYOR
Merhum Orhan-Remzi Demirdal’ın Asri Mezarlığındaki kabirlerine dostları, sevenleri ve Ailesi akın ettiler. Okudukları dualarla Orhan-Remzi Demirdal kardeşleri anan sevdikleri, “Her yıl acımız tazeleniyor. Orhan-Remzi Demirdal kardeşleri unutmamız mümkün değildir. Mekanları cennet olsun” dediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.