BAŞKAN KUTLU: ÖNEMLİ İSİMLER ARAMIZA KATILACAK

BAŞKAN KUTLU: ÖNEMLİ İSİMLER ARAMIZA KATILACAK
Yayınlama: 11.01.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – TFF 3.Lig 4.Grupta lider durumda bulunan Bitexen Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu, ligde ikinci yarı öncesinde açıklamalarda bulundu. Ligde ikinci yarı öncesinde olağanüstü kongre kararı aldıklarını belirten Başkan Kutlu, “Yönetimimizi güçlendireceğiz. Önemli isimler aramıza katılacak. Halkın takımı, sokağın sesiyiz. Caddeler sizin sokaklar bizim olsun” diye konuştu.

Takım olarak ligde ilk yarıyı zirvede tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ve bu başarılarını ligin ikinci yarısında da sürdürmeyi amaçladıklarını dile getiren Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu, “Onurlu mücadelemizde herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Destek olmazsa asla ama asla olmaz. Sonuçta bizler Adana için mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ligde ilkyarıda istikrarlı sonuçlara imza atan teknik kadro ve futbolcu kardeşlerini tebrik eden Başkan Kutlu, “Her zaman yanımızda olan muhteşem taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımızın ligin ikinci yarısında da yanımızda olacaklarına canı gönülden inanıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde lig sonunda şampiyonluğa ulaşacağız. İnançlı ve kararlıyız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.