CHP Seyhan’dan KA-DER’e iade-i ziyaret

CHP Seyhan’dan KA-DER’e iade-i ziyaret
Yayınlama: 18.08.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın-Kadın Adayları Destekleme Derneği(KA-DER)’ ni ziyaret eden CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan ve CHP Seyhan İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri istişarede bulunarak, yaklaşan yerel seçimler ile ilgili mesajlar verdiler.

Ziyaret esnasında ev sahipliği yapan KA-DER Adana Şube Başkanı Zuhal Özbelli “2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde her mahalleden kadın muhtar adayı çıkaracağız. Üyelerimiz arasında bulunan belediye başkanı, belediye meclis üyesi aday adaylarımızın da arkasında durarak destek vereceğiz. Çünkü milletvekili seçimlerinde kadın kotasının az olması bizleri üzmüştür. Bu yüzden yerel seçimlerde kadın adaylarımızı çoğaltıp, dernek olarak da onlara destek olacağız ”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde bundan sonraki dönemlerde teşkilatta delegeleri, belediye başkanlarını, milletvekillerini, ilçe başkanlarını ve il başkanını üyelerin seçeceğini vurgulayan CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan “Partimizde bundan sonra seçilecek her kişi üyelerimizin oylarıyla seçilecek. Bu sistem uygulandığında partimizin hızla yükselerek iktidara geleceğine inanıyorum. Partimizde kadınlarımızın emeğinin çok.Her seçimde olduğu gibi kadın adaylarımızın artması gerekir. Partimizde kadınlarımız çok güzel çalışmalara ve projelere imza atıyor. İlçe başkanı olarak her zaman sizlerin yanında olduğumu hissetmenizi istiyorum. Önümüzdeki yerel seçimlerde, 2019 yılında yaptığımız çalışmalar sonucunda nasıl belediye seçimlerini kazandıysak, bu seçimde de aynı performansı kadınlarımızdan bekliyorum ve buna da yürekten inanıyorum”dedi.

CHP Seyhan İlçe Teşkilatı’nın KA-DER ziyaretinde Başkan Özbelli’nin yanı sıra, dernek yönetim kurulu, kadın muhtar adayları, Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Günay Şahin de hazır bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.