Birinin Sizden Hoşlandığına Dair Psikolojik İşaretleri Keşfedin

Birinin Sizden Hoşlandığına Dair Psikolojik İşaretleri Keşfedin
Yayınlama: 26.07.2023
Düzenleme: 26.07.2023 15:55
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın- Aşık olmak hayatımızın en heyecan verici zamanlarından biri olsa da, tüm heyecanlar ve kelebekler aynı zamanda oldukça büyük bir dezavantajla gelir: onların da sizin için aynı şekilde hissedip hissetmediklerini merak etmek.

Ama korkma! Dışarı çıkıp sormanıza gerek kalmadan birinin gözünün üzerinizde olup olmadığını öğrenmenin yolları var ve biz de burada sizin için bazılarını topladık.

Gözlerin size baktığı çok önemli

Önemli olan sadece göz teması değil, onların da size nasıl baktığıdır! Genişlediklerini fark ederseniz, oyundaki aydınlatma koşullarından daha fazlasıdır. Genişlemiş öğrenciler genellikle artan ilgi ve entrika anlamına gelir. Bu nedenle, aşık olduğunuz kişiyle uzun süreli göz teması kuruyorsanız, bazı büyük göz bebekleri için gözlerinizi dört açın!

Ayaklarına Bak

O özel kişiyle sıradan bir konuşma yaparken ve onun sizi hissedip hissetmediğini öğrenmek istiyorsanız, ayaklarına bakın! Ayak parmakları size kilitlenmiş bir pusula iğnesi gibi yönünüzü gösteriyorsa, bu bir işarettir! Vücut dilleri “Hey, senden hoşlanıyorum!” diye bağırıyor. kendilerini size doğru çevirerek.

Alıngan mı hissediyorsunuz?

Fiziksel temas söz konusu olduğunda, bazen biraz çok şey ifade edebilir. Sizin ve özel birinin gündelik, arkadaşça dokunuşlara karşı bir yakınlığınızın olup olmadığına dikkat edin. İster şakacı omuz tümsekleri, ister elin hafif dokunuşları olsun, bu bir rahatlık ve bağlantı işaretidir. Rahat ve istilacı olmayan bir şekilde dokunaklıysa, sanki elleri “Senden gerçekten hoşlanıyorum!”

Kaş Kaldırma Deneyimi

Birinin sizi gördüğünde kısaca kaşlarını kaldırdığını görürseniz, dikkat edin. Bu hızlı hareket, beyinlerinde sizi görmesiyle tetiklenen bir dopamin dalgalanmasını gösterebilir. Yani kaşları kalktığında sanki beyinleri “Ooh, harikasın!” diyor. Şakacı kaş hareketlerine dikkat edin, çünkü bunlar dopamin kaynaklı hoş bir çekim işareti olabilir!

“Yürürken birinin size göre kendini konumlandırma şekli oldukça açıklayıcı olabilir”

Sizinle birlikte yürümeyi seçerlerse, bu bir dostluk ve ortak bağ duygusu gösterir. Bununla birlikte, kendilerini kasıtlı olarak biraz geride konumlandırırlarsa, müdahaleci olmadan yakın olma arzusunu ve ilgisini gösterebilir. Duyguları hakkında ciltler dolusu konuşabileceklerinden, ayak seslerine dikkat edin.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.