Başkan Ünsal, Kulüp olarak mücadelemiz gençler için

100.Yıl Spor Başkanı Gürol Ünsal, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı

Başkan Ünsal, Kulüp olarak mücadelemiz gençler için
Yayınlama: 09.06.2023
Düzenleme: 09.06.2023 12:33
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Sema Başaran – Adana amatör spor kulüplerinden 100.Yıl Spor’un Başkanı Gürol Ünsal, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına konuk oldu. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Başkan Ünsal, “Kulüp olarak mücadelemiz gençler için” dedi.

YENİ BİR KULÜP DAHA KURDUK

100.Yıl Spor Başkanı Gürol Ünsal, kulüplerinin yanı sıra, yeni bir kulüp daha kazandırdıklarını söyledi. 100.Yıl Demirspor’un yüzme ve atletizm branşlarında mücadele edeceklerini belirten Ünsal, “Gençlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Bölgemizdeki gençleri sporla kucaklıyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN ÇETİN HER ZAMAN YANIMIZDA

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Başkan Ünsal, “Kulübümüzün ve gençlerimize sahip çıkan Başkan Çetin’e çok teşekkür ediyoruz. Branş ayırt etmeden sporun ve sporcunun yanında oluyor. İlçemizdeki amatör spor kulüpleri, Başkan Çetin’den çok memnunlar” ifadesini kullandı.

TÜM KATEGORİLERDE VARIZ

100.Yıl Spor olarak tüm kategorilerde var olduklarını dile getiren Başkan Gürol Ünsal, “Kurulduğumuz ilk günden bu yana yaptıklarımız ortadadır. Aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takımımızda yetenekli isimler var. Bu isimleri Adana ve Türk futboluna kazandırmak için mücadele ediyoruz” dedi.

HEP DESTEK TAM DESTEK

Onurlu mücadelelerinde yanlarında olan sporcu velileri ve iş insanlarına teşekkür eden 100. Yıl Spor Başkanı Gürol Ünsal, “Hep destek tam destek. Bizim için önemli olan gençlerimizdir. Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Takımımızda disiplinli ve düzenli çalışma devam etmektedir” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.