CİMER 2023 İSTATİSTİK VERİLERİNİ AÇIKLADI

CİMER 2023 İSTATİSTİK VERİLERİNİ AÇIKLADI
Yayınlama: 22.01.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Çağlacan Kurt/ Ümit Gül – CİMER’e bir yılda 7 milyon 650 bin başvuru yapıldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, CİMER’in bir yıllık faaliyetlerine ilişkin istatistik bilgilerini açıkladı.

İstek, şikayet, bilgi edinme, görüş ve öneri, “Yönetime Katıl”, “Türkiye Yüzyılı Hayalini Paylaş” ve teşekkür türlerindeki başvuruların elektronik olarak yönetime ulaştırılmasına aracılık eden CİMER’e başvuruların yüzde 98’i internet üzerinden yapılırken yüzde 2’si posta ve şahsen müracaat yoluyla gerçekleşti. 2023 yılında CİMER’e 7 milyon 650 bin başvuru yapıldı.

CİMER’in Türkiye Yüzyıl’ında daha etkin olacağına dikkat çeken İletişim Başkanı Fahrettin Altun, şunları dile getirdi:
“Hangi kademede olursa olsun devleti temsil eden yöneticilerin, kamu kurum ve kuruluşların vatandaşların talep ve beklentilerini hızlı ve doğru bir şekilde değerlendirmesi büyük önem taşıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halkla ilişkiler faaliyetlerine özel bir önem vermesi, bizim için büyük bir imkan. Çok şükür ki Cumhurbaşkanımız liderliğinde devletimiz tüm imkanlarıyla vatandaşımızın her daim yanında. Biz de bu doğrultuda Türkiye Yüzyılında CİMER’in daha etkin ve verimli olması adına elimizden gelen her türlü gayreti ortaya koyacağız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.