ZEYDAN KARALAR SALDIRI HAKKINDA AÇIKLAMADA BULUNDU

ZEYDAN KARALAR SALDIRI HAKKINDA AÇIKLAMADA BULUNDU
Yayınlama: 12.02.2024
Düzenleme: 12.02.2024 14:52
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Ümit Gül – Bugün öğlen saatlerinde Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük’e silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük’ün Medical Park hastanesinde tedavisi devam ederken olayla ilgili Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar saldırı hakkında ilk açıklamada bulundu; “Geldi benden iş istedi işe aldık. Aklımın ucundan geçmezdi” dedi.

Başkan Karalar, “Durumu biraz kritik . Balcalı Hastanesinden kalp damar hocası hem de cerrahlar var. Gereğini yapıyorlar. Dualarımızı eksik etmeyeğiz. Ben onun gençliğine, direncine güveniyorum. Personel olduğu için üstünü arama gereği duymamıştır” dedi.

Adana Valiliği yaşanan olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük, Adana Büyükşehir Belediyesi içerisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır bir şekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede ameliyata alınmıştır. Olayın alacak verecek meselesi yüzünden Adana-1980 doğumlu, Belediye Halk Ekmek çalışanı M. G. isimli şahıs tarafından gerçekleştirildiği tespit edilmiş, şüpheli şahıs suç aleti ile birlikte olay akabinde yakalanmıştır. Söz konusu olayla ilgili çok yönlü olarak tahkikata başlanmıştır.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.