ABEŞ ÇELİK, TOROS TV’DE KONUŞTU

ABEŞ ÇELİK, TOROS TV’DE KONUŞTU
Yayınlama: 22.09.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber)Songül Bulut – Bölgesel Amatör Lig ekiplerimizden İmamoğlu Belediye Spor’un Koordinatörü Abeş Çelik, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Çelik, “İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse ile İmamoğlu Belediye Spor bambaşka. Destek ve katkıları ile hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Koordinatör Abeş Çelik, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse’nin gayretleri ile İmamoğlu Belediye Spor’un futbolun dışında voleybol, masa tenisi ve boksta da başarılı olduğuna dikkat çekti. Bugün gelinen noktaya kolay gelmediklerini, çok mücadele ettiklerini belirten Abeş Çelik, “Başarımızın mimarı Kasım Karaköse’dir. Çünkü, başkanımız her daim yanımızda oldu” diye konuştu.

Yeni sezonda hangi ligde mücadele edeceklerinin geç belli olduğu için çalışmaları yapamadıklarını dile getiren Çelik, “Belli olur olmaz çalışmalara hız verdik. BAL için önemli adımlar attık. Güçlü bir takım oluşturduk. Eksiklerimiz var. Onları da çözdükten sonra, lige bomba gibi gireceğiz. Yeni sezona en iyi şekilde motive oluyoruz. Takımımız maçlar başlayana kadar istenen kıvama gelecektir” şeklinde konuştu.

İmamoğlu Stadı’nın ufak-tefek eksiklerinin olduğunu ve müsabakaların başlama tarihine kadar eksiklerin giderileceğini anlatan Abeş Çelik, “Sporun paydaşları ile uyum içerisindeyiz. Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile ASKF Başkanı Ahmet Bozan bizlere tam destek veriyorlar. Bu destekler bizleri memnun ediyor” ifadesini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.