Başkan Özgan, “Cennet vadisi Bucak turizme kazandırılacak”

Başkan Özgan, “Cennet vadisi Bucak turizme kazandırılacak”
Yayınlama: 15.01.2024
A+
A-

(İHA) – Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Bucak Cennet Vadisinin turizme kazandırılacağını kaydetti.

Özgan, Kozan’da gazeteciler ile bir araya gelerek ilçedeki yatırım ve hizmetlerini anlattı. Özgan, “Tarihi kentler arasında Kozan ödüllü bir kent. Kozan’ın mimarı Kozan halkıdır. Tarihi Arıkan Konağında kentin tarihine yakışır bir ortamda bir araya gelmek istedim. Öz kaynaklarımız ile 5 milyonluk GES Sistemi ile Pazar yerimizi ilçemize kazandırdık ve çalışmalar devam ediyor. Atatürk Parkı, Millet Bahçesi başta olmak üzere Kozan Kalesi turizme kazandırarak hizmete devam ediyoruz” dedi.

Kozan hayvan pazarı, enerji santrali projelerinin devam ettiğini aktaran Özgan, “Kendi enerjisini üreten bir yatırımımız olacak” diyerek parti değişimi konusuna da açıklık getirerek şunları söyledi:

“Genel seçimde ülke bekası gereği AK Parti’ye geçtim ve pişman olmadım. Kozan’da Cumhur İttifakının adaylarının açıklaması üzerine belediye başkanın ilçede yıllardır en yüksek oy alan AK Parti’den gösterilmedi. Ben değil başka bir arkadaşımda aday gösterilebilirdi. Yerel seçim Kozan’da beka seçimi değil ve İYİ Parti milli bir duruşu var bu nedenle İYİ Parti’ye geçip aday oldum.”

Yerel seçimlere az bir süre kaldığını aktaran Özgan, seçimlerde polemiklere girmeyeceğini kaydederek “Ben Kozan’a biat ediyorum. Kozan halkı için çiğ tavuk yerim bedel ödemeye de hazırım” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.