Seyhan’ın KHK’lı işçilerine 20 bin TL banka promosyonu

Seyhan’ın KHK’lı işçilerine 20 bin TL banka promosyonu
Yayınlama: 01.10.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Toplu İş Sözleşmelerinde belediye çalışanlarının mali ve sosyal hakları açısından örnek olacak ilkleri hayata geçiren Akif Kemal Akay başkanlığındaki Seyhan Belediyesi’nde, kadrolu işçi, memur ve sözleşmeli personellerin ardından, KHK’lı çalışanların banka promosyonu ihalesi rekor sayılabilecek bir anlaşmayla sonuçlandı. 1906 çalışanı kapsayan promosyon ihalesini kazanan İş Bankası kişi başına tek seferde 20 bin TL promosyon bedelini çalışanların hesabına yatıracak.

Seyhan Belediyesi bünyesinde görev yapan memur, kadrolu işçi ve sözleşmeli olmak üzere 638 personeli kapsayan banka promosyonu ihalesini İş Bankası kazanmıştı. Banka 40 aylık süre için belediye bünyesindeki çalışanların her birine tek seferde 28 bin 100 TL ödemeyi taahhüt etmişti.

KHK’LI İŞÇİLERE 20 BİN TL PROMOSYON

Seyhan İmar A.Ş. bünyesinde çalışan KHK’lı işçilerin banka promosyonu ihalesi dün Meclis Salonunda gerçekleştirildi. 7 bankanın katıldığı ihalede teklifler alındıktan sonra gerçekleştirilen açık artırmada sonucunda, 40 aylık dönemi kapsayan ihaleyi 1906 işçinin her biri için tek seferde 20 bin TL teklif ederek en yüksek promosyon bedelini taahhüt eden İş Bankası kazandı.

EMEKÇİLERİMİZE HAYIRLI, UĞURLU OLSUN

KHK’lı belediye işçileri için rekor olarak kabul edilen bu rakamla belediye çalışanlarının yüzü gülerken, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Her zaman emekten ve emekçiden yana olduk. Çalışanlarımızın daha önce aldığı promosyon bedellerinin ekonomik kriz koşullarına uygun olarak güncellenmesi için çalışanlarımızın talebi doğrultusunda, sendikaların temsilcileriyle birlikte uyum içinde çalıştık. Önce kadrolu işçilerimiz, memurlarımız ve sözleşmeli personellerimizin, şimdi de Seyhan İmar AŞ bünyesinde çalışan KHK’lı işçilerimizin banka promosyonu ihaleleri gerçekleştirildi. Emekçilerimizin elde ettiği bu önemli kazanımların diğer belediyelere de örnek olacağına inanıyorum. Tüm emekçilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Güle güle harcasınlar” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.