Av.Rukiye Çinkılıç, Çukurova Belediye Başkan A. Adayı oldu

Av.Rukiye Çinkılıç Çukurova Belediye başkanlığı için adaylık başvurusunu basın toplantısı ile açıkladı

Av.Rukiye Çinkılıç, Çukurova Belediye Başkan A. Adayı oldu
Yayınlama: 05.12.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Serdar Akın – 31.Mart Yerel seçimlerde Çukurova Belediye başkanlığına aday adayı olan eski CHP İl kadın kolları başkanı aynı zamanda Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı  olan Avukat Rukiye Çinkılıç evraklarını CHP il binasında yaptığı basın toplantısından sonra İl başkanı Anıl Tanburoğlu’na teslim etti.

Toplantıda CHP il başkanı Anıl Tanburoğlu bir konuşma yaparak, “Kadınlarımızın her zaman ön planda tutmayı ve siyaset içinde görmek istediğimizi bu yüzden kadın adayımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum”dedi.Çukurova belediyesine başkana aday adayı olan Rukiye Cinkılıç ise “Bugün 5 Aralık kadının seçme ve seçilme hakkı olan önemli bir gündür. Bugünü seçtik kadınların ne kadar önemli olduğunu,yıllardır kadın aday sayımızı arttıramamışız. Bugün CHP Kadın ve gençlerimize Babaevine çağırdığı için burdayım.Yerel yönetimler hemen öğrenilecek bir yer değildir ve uzun yıllar emek isteyen tecrübeli olmak  içinde çalışmak gerektiğine inanıyorum.Neden bir kadın belediye başkanı olmasın diye düşünerek sizlerin karşısına çıktım ve aday adayı oldu.Bu yüzden buradayım ve tüm adaylarımıza başarılar dilerim” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Nuri dedi ki:

    Çukurovaya kadın eli değmeli işi bilen biri olarak yıllarca belediyede çalışan Rukiye hanıma yakışır tercübeli biri Çukurovayı güzelleştirmek için geliyor hayırlı olsun inşallah