Adana’ya Zafer Getirelim!

Adana’ya Zafer Getirelim!
Yayınlama: 18.04.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Zafer Partisi Adana Milletvekili Adayı Abdullah Tanrıkulu basın açıklaması yayınladı.

Tanrıkulu açıklamasında şunları söyledi:

Yazıma Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Adanalılardan aldığı gücü işaret eden şu sözlerle başlamak istiyorum: “Bende bu vekayiin ilk hiss-i teşebbüsü, bu memlekette bu güzel Adana’da doğmuştur.”

Ülkemizin sığınmacı sorunundan en çok etkilenen illerinden biri olan Adana, yıllardır bir çok etnik kökenlerin birlikte huzurla yaşadığı bir yerdi. Ancak, göç ettirilen milyonlarca insan, ülkemize yerleştirildi ve hayat standartlarımızın dibe vurmasına sebep oldu. Bu sorun, sadece ekonomik boyutuyla değil, güvenlik ve demografik yapının bozulması gibi sonuçlarıyla da önümüze çıkıyor.

Ancak, Sayın Ümit Özdağ ve Zafer Partisi bu duruma dur demek için harekete geçti. Siyasi partilerin hiçbiri sığınmacı sorununu dile getirmezken, Zafer Partisi neredeyse tüm muhalefet partilerinin gündemine soktu. Bu nedenle, tüm siyasi partilerin tabanında etki yaratan Zafer Partisi, bugün medya ambargosuna maruz kalmaktadır. Özellikle Cumhur İttifakı’ndan oy alabilen tek ittifak ATA İttifakı ve Zafer Partisi olduğu için bu ambargo devam etmektedir.

Bugün, 29 yaşında Adanalı bir arkadaşınız, kardeşiniz veya evladınız olarak konuşuyorum. Bu şehrin sokaklarında büyüdüm ve bu şehrin insanını çok iyi tanıyorum. İsyankâr ruhun sembol şehridir Adana. Hiçbir Adanalıya, ikisinden birini seçmek zorunda olduğunu dayatamazsın. A seçeneği ile B seçeneği arasında zorlandığında, Adanalı kendi C seçeneğini yaratır.

Televizyonlar sizinse, sokaklar bizimdir.

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emanet ettiği özgür ve çağdaş bir Cumhuriyet için, Kuva-yi Milliye ruhuyla yola çıktığımız bu süreçte, yiğit Adanalı hemşehrilerimizin Zafer Partisi’ne ve ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sayın Sinan OĞAN’a desteğini bekliyoruz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.