ARAPLAR BİRA FABRİKASI KURDULAR…BAE BİRA ÜRETİMİNE BAŞLADI

Yayınlama: 05.01.2024
Düzenleme: 03.01.2024 16:32
A+
A-

Türkiye de yobazlar gün geçtikçe İslamı Ortaçağın karanlıklarına götürmeye, halkı daha da çağdaş dünyadan uzaklaştırıp muhafazakarlaştırmaya çalışırken Müslüman Arap Ülkeleri çağ atlamaya devam ediyor.

İlk olarak Suudi Arabistan da 2015 yılından başlayarak kadınlara araba kullanma, seçimlerde oy kullanabilme ve kralın danışma konseyinde yer alabilme hakkıyla başlayan açılımlar devam ediyor.

Şimdi de Birleşik Arap Emirliklerinde bira Fabrikası kuruldu ve üretime başladı. Emirlik ,batılı turistlere ve gurbetçi sakinlere bir çağrı olarak görülen alkol satışlarında uygulanan % 30 luk vergi askıya alındı.(…Darısı Türkiye’ye)

CRAFT BY SİDE HUSTLE adlı bira fabrikası ve GASTROPUP içeren tesis Galleria Al Maryah İsland alışveriş merkezinde açıldı. Side Hustle Brews and Spirits kurucu ortağı, Chad Mc Gehee açılış öncesinde yerel medyaya yaptığı açıklamada ‘’-Yerel bira üretim sektörünün kurucuları olarak bize verilen sorumluluğun farkındayız ve Abu Dabinin ilk bira üretim tesisini açmaktan dolayı hem gururlu hem heyecanlıyız’’ dedi.

SİDE HUSTLE Bira Fabrikası Abu Dabi de alkol ruhsatı sahiplerinin alkollü içecekleri yerinde tüketmek üzere mayalanmasına izin veren kanun değişikliği kapsamında açılan ilk bira fabrikası oldu…

Heyy Araplara özenen Arap seviciler bunları ne zaman uygulayacaksınız ?…

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.