GÜNEŞ PATLAMALARI, ELEKTRİK KESİNTİLERİ ,MİKROPLAR HEP KORKU POMPALANIYOR

Yayınlama: 27.12.2023
Düzenleme: 26.12.2023 12:26
A+
A-

İngiltere Başbakanı halka yönelik konuşmasında ‘’Evlerinize mum ve pilli radyo alın’’ dedi. Neymiş efendim güneş patlamaları yoğun olacakmış elektrikler uzun müddet kesilecekmiş.

Güneş’deki patlamalar binlerce yıldan beri devamlı oluyor zaten. Güneş patlamaları yalanıyla korku operasyonu yapan küresel güçler var karşımızda. Yapmaya çalıştıkları şey korkuyu size empoze etmeye çalışmak…

Buna bizzat itiraf edip, kendileri dünyaya yaydıkları Covid virüsüyle başladılar .İklim kriziyle devam ediyorlar…

Dünya şöyle olacak böyle olacak diye senaryolar yazıyorlar…Dünya binlerce yıl buz çağını da geçirdi kuraklığı da Dünyanın kendi kendini onaran canlı bir organizma olduğunu unutturmaya çalışıyorlar.

Küreselciler, korku operasyonu yapmaya devam ediyorlar .İngiltere ekonomik krizi unutturup algı değiştirmek adına yaptığı kesinti çağrısı bazı kesimlerde paniğe neden oldu.

İnsanlığın bilincinin yükselmesi için inen pozitif enerjiyi korkuya çevirmeye çalışıyorlar.

Ve her zamanki gibi NASA ‘da bu oyunda yerini alıp insanlığı kandırmaya devam ediyor.

İnsanlık 2024 yılında büyük bir bilinç sıçraması yaşayacak…( dilerim bu bilincin en fazlası Türkiyede olsun ) İnsanları köle gibi görmek isteyen ve onlara hükmeden bazı kimseler bunu engellemeye çalıştıkları için çeşitli senaryolarla ,savaşlar ve diğer planlanmış şeylerle son kozlarını oynuyorlar .Dünya insanına korku pompalıyorlar…inanmayın.

Sevgi , barış ve birlik ile halledemeyeceğimiz hiçbir sorun  yoktur.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.