Arap seviciliği Türklere değil, radikal İslama mahsustur

Yayınlama: 22.07.2022
A+
A-

Hiç unutmam lise çağlarımda bir arkadaşımın bahceli evinde ders calisacaktik,annesi ders çalışmamız için bahçeye bakan terasdaki masaya yer hazırlamış,masanın yanındaki sehpaya da yememiz ve içmemiz için limonata ve üzümlü kek yapmıştı.Iki saat kadar sıkı bir ders çalışmadan sonra biraz ara verelim dedik ,bahçeye doğru inip biraz portakal topladık.Arkadasimin babaannesi geldi.O da bizim topladığımız portakallari sepete koyuyordu.Birden sıçradı yerdeki bulduğu bir karton kağıdı bulup öpüp başına koymuştu. Şaşırmıştım bunu neden yaptığını sordum.Opup başına koyduğu karton kağıdı bize gösterdi.Uzerinde Arapça yazılar vardı…”-Yaa nine bunu ne diye öpüp başına koyuyorsun ” dediğimde “–Sus günaha girme” dedi…Versenize şunu deyip elinden aldım hiç üşenmeyip koşarak sokağın sonundaki İmam hatipte Arapça öğretmenliği yapan bir komşumuza götürüp bunu okurmusunuz ne yazıyor? Dedim…Tabii kızım okurum, dedi.Karton kağıdı okudu….Aaa bu çay kutusu kartonuymus, “SEYLAN CAYI..UCUZ VE LEZZETLİ”…yazıyor dedi.
Aynen dönüp arkadaşımın babaannesine kartonu verip bunu acikladim…hala bunlar kutsal yazı deyip öpüp başına koyuyordu….

Komedi….tam komedi…bu da tapinmanin hem de körlemesine tapinmanin başka türlüsüdür her halde…

Hele şu son zamanlardaki Radikal İslamı Arap seviciligi tavan yapmış durumda…Halka sormadan yasal olarak referandum bile yapmadan Ulkeyi Araplarla doldurdular, halk ciddi bir biçimde bundan rahatsiz.
İktidarda gereginden çok Arap seviciligi var
Turkler de bazı radikal dinciler hariç hiç bu kadar çok Arap seviciligi yoktur.
Aksine Türkler Batı normlarına daha yakindirlar.
Zaman zaman Türk-Arap mahalle kavgaları oluyor ve bunların haberlerine basın yasağı geliyor.Bu da yetmiyor meclisten Araplara hakaret edilemez dokunulamaz yasaları cikariyor hükumet…Ama onlar bizin kadınlarımızı çocuklarımızı taciz edip öldürebiliyorlar.Yasalarimiz bu konuda ne kadar yaptırım gücüne sahip o da meçhul..Araplara Türk vatandaşı olmayı kolaylastiriyorlar hatta adeta ikram ediyorlar…Bizim rızkımıza ortak oluyorlar.Sokaklarimizda gayri medeni dolaşıyor ortalığı karıştırıyorlar.Bu da yetmiyor Suriyelilere maaş veriyorlar, her ay 1.750 ser liralık market çekleri veriliyor,iş yeri açıklarında vergi alınmıyor. Halkın bu durumdan son derece rahatsız olmasına iktidar aldırmıyor ama bunun bedelini sandıkta ödeyecekleri de kaçınılmaz oluyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.