AKDENİZ’DE DENİZ SUYU 28.4 DERECEYİ GÖRDÜ

Yayınlama: 11.08.2023
Düzenleme: 06.08.2023 16:33
A+
A-

Aç gözlü yamyam Emperyalist ülkeler ve dünyayı sömüren devasa kartellerin sayesinde küresel ısınma tehlikeli seviyeye ulaştı…

Denize geçen yıllara oranla korkunç sıcak.Eskiden denize girer serinledik.Şimdi denizde sıcaklıyoruz.Gerçekten de denizlerdeki ısınma tehlike çanlarını çalıyor.
Akdenizde araştırmalar yapan Türk Deniz araştırmaları vakfı üyeleri Türkiye için korkutan sonuçları açıkladı.Paylaşılan bulgular herkesi endişeye sürükledi.
Elde edilen sonuçlarda, Mersin, Adana, Hatay, Antalya, İzmir, Muğla, Aydın, Uşak in şu yüzeyinin adeta fokur fokur kaynamaya başladığını ortaya koydu.
Araştırmacılar deniz suyu yüzeyinin daha önce hiç görülmediği kadar yükseldiğini 28.4 dereceye kadar çıktığını gösterdi.
Adeta yüzeyde baloncukların çıkmaya başladığını belirten araştırmacılar bunların daha iyi günler olduğunu da söyleyerek küresel ısınmaya dikkat çektiler.
Tüm zamanların en yüksek rekoru olarak gösterilen bu ölçüme yönelik TÜDAV ve EUROPEAN GREENS uyarıda bulundu.
European Greeens den yapılan açıklamada…Bunun deniz yaşamı üzerinde etkisi olacak ve türlerin kaybına yol açacak,denizlerimizi ve okyanuslarımızı korumalıyız ve deniz bio çeşitliliğini korumalıyız…uyarısında bulundu.

Ne kadar uyarılar yapılsa da dünyayı en fazla kirleten ülkeler ABD başta olmak üzere ÇİN, RUSYA, HİNDİSTAN,AVRUPA ÜLKELERİ gibi zengin ülkeler….

Doymak bilmez hırsları ile güzelim dünyamızı mahvediyorlar…
Sonra utanmadan MARS da yaşam aramaya çalışıyorlar.

Sen önce kendi dünyanı kurtar….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.