ÖNEMLİ BİLGİLER…

Yayınlama: 26.01.2024
A+
A-

Bir iş görüşmesine gittiğinizde görüşme yapan ilk veya son kişi olmaya çalışın. İnsanlar ilk ve son kişileri ortadakilerden daha net hatırlarlar.

Bir kadının 35 yaşından sonra ikiz doğurma olasılığı öncesine oranla daha yüksektir. Bu yaştan sonra yaklaşık 27 kadından 1 ‘i muhakkak ikiz doğurur.50 yaşından sonrasındaysa bebeğinizin ikiz olma ihtimali 9 ‘d 1’dir.

Bir erkeği çekici kılan; ses tonu ,zekası, bakışları, gülüşü ve kokusudur.

Bazı insanlar hiç aşık olmaz. Aşık olamama ve bu duyguyu hissedemem durumuna ‘’HİPOPİTÜTARİZM’’ denir

Aşırı gülmek ,aşırı tepki vermek, saçma hareketler yapmak, üzgünken gülmek ‘’ŞİZOFRENİ’’ belirtisidir.

Bazan gözümüzün önünde oluşan ufak şekiller, gözün vitröz sıvısındaki proteinlerin yansımasıdır.

Mor rengini seven insanların genellikle sanatsal yönü ağır basmaktadır .Bu kişilerin sanat dallarında başarılı olma ihtimalleri fazladır.

6.his diye adlandırdığımız duygu, burnun ucundaki sinirlerden beyne ulaşır .Burun ameliyatı geçiren insanlarda bu sinirler işlevsizleşir.

Gece vakti uzun bir yolculuğa çıkınca en sevdiğiniz komedyeni dinleyin ,gülerken uykuya dalmanız imkansızdır.

Birinin size yalan söylediğine inanıyorsanız hiçbir şey söylemeyin. Bu kişi siz tepki vermediğinizde halen konu hakkında konuşmaya ve detay vermeye devam ediyorsa yalan söylüyordur.

Doktorların kötü el yazısı yüzünden yılda 7 bine yakın insan ölüyor. Bu çoğunlukla okunamayan reçeteler ve dozaj tavsiyelerinden kaynaklanıyor.

BEYİN YAKAN ZEKA SORUSU: ‘’-Kızkardeşimin, annesinin, kocasının, kayınvalidesinin, kızının ,kızı benim neyim olur ?…Çözebildiniz mi ?

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.