Akçakoyun, Toros Tv Spor Sayfası programına katıldı

Akçakoyun, Toros Tv Spor Sayfası programına katıldı
Yayınlama: 12.05.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Serdar Akın – Sarıçam Kılıçlı 1965 Spor Genel Koordinatörü Erdem Akçakoyun, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı.

Adana amatör spor kulüplerinden Sarıçam Kılıçlı 1965 Spor Genel Koordinatörü Erdem Akçakoyun, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programında açıklamalarda bulundu. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Akçakoyun, takım olarak her geçen gün iyiye gittiklerini söyledi.

Başkan Muhammet Bağcı ile çok uyumlu çalıştıklarını dile getiren Erdem Akçakoyun, “Başkanımızla kurulduğumuz ilk günden bu yana omuz omuza verdik. Takımımızın başarısı için çabalıyoruz. Yöremizdeki gençleri sporla kucaklıyoruz. Aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Başkanımız Bağcı ile yapacağımız çok işler var” diye konuştu.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül’ün her zaman yanlarında olduğuna dikkat çeken Akçakoyun, “Sarıçam Belediyesi tüm sorunlarımızla ilgileniyor. Başkanımız Bilal Uludağ ve ekibine destek ve katkıları için teşekkür ediyoruz. Sarıçam Belediyesi’nden aldığımız destek ve güçle yolumuza emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

Kulüplerinin faaliyetine devam edebilmesi adına birçok isimden destek gördüklerini belirten Erdem Akçakoyun, “Sponsorlarımızın desteği ile ayaktayız. Gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde motive ediyoruz. Sağlam adımlarla yürüyoruz. Bizlere güvenen ve onurlu mücadelemizde yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Antrenör Seyhun Demir ile yollarına devam ettiklerini anlatan Erdem Akçakoyun, “Ailemize çok yakında iki antrenör daha eklenecek. 400’e yakın sporcu ordumuz var. Bu sporcularımızı en iyi şekilde hazırlıyoruz. Günü kurtarmıyoruz. Planlı, programlı ve sistemli çalışıyoruz. Daha yapacağımız çok işler var” ifadesini kullandı.

Sarıçam İlçesi Halk Eğitim Müdürü Alpaslan Akıllı’nın da kulüplerine büyük destekler verdiğini vurgulayan Erdem Akçakoyun, “Akıllı müdürümüz bizlerin sorunlarını çözme noktasında üzerine düşeni yapıyor. Kulüp olarak müdürümüzden memnunuz. Başarılı olabilmek adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.