HÜSEYİN ORHAN SEYHAN’A TALİP OLDU

HÜSEYİN ORHAN SEYHAN’A TALİP OLDU
Yayınlama: 01.12.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Adana’da Gazeteciler Cemiyeti’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Seyhan Belediyesi’ne Aday Adayı olan Hüseyin Orhan basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklamasında gazetecilerle bir araya gelen Hüseyin Orhan yapacağı projelerden, basın açıklamasını neden düzenlediğini ve neden aday olduğuna değindi.

“YEREL SEÇİMLER GELDİĞİNDE ÇOK FAZLA ADAY ADAYI PROFİLİ İLE KARŞILAŞIYORUZ”

Hüseyin Orhan, “Hepinizi yerel yönetimlerde bulunduğum farklı görevlerden tanıyorum. İlk defa karşınıza sosyal kültürel faaliyetlerin dışında bir alanda çıkıyorum. Bugün Seyhan Belediye Başkan Aday Adaylığımı sizlerle açıklamak için buradayım. Bugün ki toplanmamızın amacı gerçek sebebi kendimi tanıtmak, yerel seçimler geldiğinde çok fazla aday adayı profili ile karşılaşıyoruz. Şu şekilde yöntem izlemek istedim, kendi partime aday olacağım yaptıktan sonra özellikle yerel basınla kendimi tanıtımının çok önemli olduğumu düşünüyorum. Çünkü Hüseyin Oranlı profili var. Bazen meydanlarda görüyoruz bazen de meydanlarda görüyoruz. Hüseyin Oranlı olarak Seyhan Belediyesinde neler yapacağım, hangi projelerden aday bunların çok önemli olduğunu düşündüğüm için bu toplantıyı düzenledim” diyerek ifade etti.

“SEYHAN BARINDIRDIĞI RENKLER İLE ÇOK GÜZEL MOZAİK OLUŞTURDU”

Orhan basın açıklamasında siyasi hayatına değindi; “Diğer siyasilerden farklı olarak bizim kurduğumuz ilişkiler daha dostdani ilişkilerdir. Biraz Seyhan Belediyesi’ndeki görevimden bahsetmek istiyorum. Hem siyasete hem de yerel yönetime girdiğim ilk alan Seyhan Belediyesi’dir. Seyhan Belediyesi’nde İmar Müdürü olarak görev almaya başladım. Özellikle sosyal demokratik projeler üretmeye çalıştık. Birçoğunu başardık, çoğunu duydunuz. Bu projeleri hayata geçirmek benim için yerel yönetimleri özel sektörden daha kıymetli olmasına yol açtı. Seyhan’a baktığımız zaman şunu anlıyoruz, beni ailemde sosyo- ekonomik nedenlerden dolayı Adana’ya göç eden ailelerden birisidir. Seyhan’ın nüfusu inanılmaz renklidir. Evet bir metropoldür ama tüm renkleri görebilirsiniz. Seyhan kendi içinde bulunduğu renkleri ile dışardan gelen ev sahipliği yaptığı renklere ev sahipliği yaparak çok güzel mozaik oluşturdu. Bununda Adana’nın sanat ve kültür yaşamına da inanılmaz etkisi olmuştur.”

Orhan, “Seyhan’da biz geldiğimiz dönemde neler eksikti biraz onlara değinelim. Sosyo- ekonomik olarak çok yoksul bir halk karşı karşıyayız. Bu yüzden projelerimi yaparken sivil toplum kuruluşları ile yan yana durmaya çalışacağım. Eğer Belediye Başkanlığı adaylığım açıklanıp kazanırsam da tüm sivil toplum kuruluşlarının referans olarak almaya çalışacağım. Yaşım genç de olsa 20 yıllık bir birikimim var. Sizlere sunacağımız projelerin, proje açıklamalarını geldiğinde sizlere sunacağım projelerin dikkatinizi çekeceğini düşünüyorum” diyerek basın açıklamasını sonlandırdı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.