Adana lezzet festivalinde fiyatlar dikkat çekti

Adana lezzet festivalinde fiyatlar dikkat çekti
Yayınlama: 09.10.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Lezzet festivalinin son gününde aşırı kalabalık olmasına rağmen, vatandaşların hiçbir şey yememesi veya almamasının sebebini görüştüğümüz insanların bir  çoğu fiyatların çok yüksek olmasından yakındılar.

Şu ekonomik şartlarda belki ucuz bir şeyler yeriz diye, bu lezzet festival alanına geldiklerini, ancak her şey çok pahalı dediler. Adana kebabında bir dürüm 150 tl salata içecek 250 Tl olurken, döner ve şırdan fiyatları ise yine el yakıyor.

Lezzet fetivalinin bu kadar pahalı olduğunu anlamadıklarını belirten vatandaşlar “Bizim bildiğimiz festival ucuz olması gerekir. Çünkü herkes ürünlerini tanıtmak için dışardaki fiyatlardan daha aşağı olması gerekir di ancak her şey çok pahalı dediler.

Adana dışından geldiklerini belirten vatandaşlar kent merkezinde Adana kebabının daha ucuz olduğunu, en azından 250 TL veriliyorsa temiz bir ortam içerisinde kebabımızı yemiş olurduk dediler. Fakat festival alanında fiyatlar bizleri şaşırttı diyerek, festival komitesinin vatandaşı düşünerek bir belirleme yapması gerekirdi yapmamış, bir çok insan hayal kırıklığına uğradı dediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.