ELON MUSK 2024 TEKNOFEST İÇİN ADANA’YA GELECEK

ELON MUSK 2024 TEKNOFEST İÇİN ADANA’YA GELECEK
Yayınlama: 13.12.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Adana, 2024 yılında TEKNOFEST’e ev sahipliği yapacak. Daha önce yaptığı açıklamada önümüzdeki yıl TEKNOFEST’e katılacağını belirten Elon Musk, Adana’ya gelecek.

Dünyanın en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST’i önümüzdeki yıl düzenleneceği şehir belli oldu. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, 2024 yılında Adana’nın TEKNOFEST’e ev sahipliği yapacağını söyledi.

Eylül ayında Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kuruluna katılmak üzere New York’a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkevi’nde iş adamı Elon Musk’ı kabul etmişti. Görüşme sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk’ı İzmir’deki TEKNOFEST’e davet etmişti. İzmir Çiğli Havaalanı’nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST devam ederken Elon Musk, yaptığı paylaşımda, Erdoğan’a daveti için teşekkür ederek, ‘Gelecek yıl Teknofest’e bizzat katılmayı ve Türkiye’deki yatırım fırsatlarını görüşmeyi dört gözle bekliyorum’ diyerek ifade etti.Bayraktar’ın açıklamasıyla birlikte Elon Musk, TEKNOFEST için 2024’te Adana’ya gelecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.