ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AYYÜCE TÜRKEŞ TAŞ YUMURTALIK’TA İFTAR PROGRAMINA KATILDI

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AYYÜCE TÜRKEŞ TAŞ YUMURTALIK’TA İFTAR PROGRAMINA KATILDI
Yayınlama: 25.03.2024
Düzenleme: 25.03.2024 08:30
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş Adana’nın Yumurtalık ilçesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek iftar programı düzenledi.

Düzenlenen programda kuran-ı kerim okundu ve dualar edildi. İftar yemeğinin ardından önce İYİ Parti Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Şahin Olgun ve ardından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş konuşmasını gerçekleştirdi.

OLGUN, “BEN BU SEÇİMİN BURADA BİTTİĞİNİ GÖRÜYORUM”

İYİ Parti Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Şahin Olgun, “Sevgili Yumurtalıklar,  Yumurtalığımız tarımda istediği yere gelemedi, turizmle istediği kapasiteye ulaşamadı. İnşallah Yumurtalığımızın Süleyman Kalesi eski adliye ve Süleyman arasındaki projesi onaylanmış olan projenin devamını sağlayacağız Allah’ın izniyle. Yumurtalıkta beş yıldızlı bir otel için kolları sıvayacağız. Yatırımcıya her türlü desteği vereceğiz. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta biz  Yumurtalık belediyesine geldiğimiz zaman yetişmiş elemanlarımızla Yumurtalığı gerektiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Ben bu seçimin burada bittiğini görüyorum. Sizlerle görüyorsunuz. Gerçekten şu kalabalık mükemmel. Yani şu kalabalığı toplamamız şu seviyeye getirmemiz, gönüllü olarak özellikle korkusuzca buraya gelen bu kalabalık Allah sizlerden razı olsun” dedi.

“YUMURTALIK GERÇEKTEN ADANA’YI KALKINDIRMAK SAHİP BİR İLÇEMİZ”

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş konuşmasına başlarken vatandaşların ramazan ayını kutlayarak şu ifadelere yer verdi;  “Türkiye gelecek Çalışma hemşerilerim, ne mutlu ne güzel bir manzarayla karşı karşıyayız. Mübarek Ramazan ayınız kutlu olsun. Hepinize böyle güzel bir güzel bir iftar sofrasında buluşmuş olmaktan dolayı ayrı bir mutluluk duyuyorum. Ben de sayın ilçe başkanıma ve belediye başkan adayımız Şahin Bey’e teşekkür ediyorum. Ayrıca ben il başkanımız, Ceyhan ilçe başkanımız, Yumurtalık ilçe başkanımız  ve belediye başkan adaylarımız, belediye meclis üyesi adaylarımız  Ceyhan Belediye Başkan adayımız Alemdar Bey kısacası biz iyiler ve coşku olarak, iyi ailesi olarak Adana’nın hakkı daha fazlası diyerek yola çıktık. Yumurtalığın hakkı daha da fazlası. Çünkü Adana nasıl Türkiye’yi kalkındıracak bir şehirse Yumurtalıksa gerçekten Adana’yı kalkındırmak sahip bir ilçemiz. Ama Maalesef Yumurtalığın hiçbir kapasitesi değerlendirilememiş hiçbir nimetinden faydalanamamıştır. Başta Şahin Başkanım tabii ki bir sürü şeyler yapacak ama biz de Büyükşehir Belediyesi olarak öncelikle burayı da Ceyhan’la beraber enerji bölgesi haline getirme hamleleri yapacağız. Buradan sanayi ayağa kalkacak tekrar. Burada işsizlik olmayacak. Turizm için yapılması gereken çok şeyler var. Adana’nın cenneti haline gelecek inşallah Yumurtalık. Yumurtalık hem kendini hem Adana’yı kaldıracak. Sanayinin başlangıç noktası olacak. Bundan istihdam sağlanacak ve gerçekten çok güzel şeylere hizmet edilecek. Biz hizmet aşkıyla bu göreve talip oldum. Adanalıya ve Adanalıya Adana’ya ve Adanalı’ya hizmet etmek için geldik. Adana’nın kaynaklarını Adanalı kullansın diyoruz. İnşallah hep beraber bizim güçlü desteklerinizle 1 Nisan’da bu görevin de başına geçip bu işlere başlayacağız. Seçilme şansımız çok yüksek hatta seçildik gözüyle bakıyoruz. Gerçekten Ceyhan, Yumurtalık, Kozan, Seyhan, Çukurova bunları İyi Parti inşallah alacak. Büyükşehir’i zaten alıyoruz. Aldığımızın belirtilerini de rakiplerimizden anlıyoruz. Desteklerini her geçen gün arttırıyor. Ben buradan başta babam Başbuğ Alparslan Türkeş’e göstermiş olduğunuz vefadan dolayı daha sonra da bana göstermiş olduğunuz ilgiden, destekten dolayı çok çok teşekkür ediyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.