Adana’da Duygulandıran Anlar!

Adana’da Duygulandıran Anlar!
Yayınlama: 04.05.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Songül Bulut – Adana’da seyyar satıcının patateslerinin yola dökülmesi sonrası sürücülerin trafiği durdurup patatesleri toplaması duygulandırdı. Bu durumu gören vatandaşlar “Sen ne güzel şehirsin Adana” demekten kendini alıkoyamadı.

Vedat Dalokay Hali’nden kasalarla patates alan seyyar satıcı 3 tekerli elektrikli motosikletin kasasında satış yapacağa yere gitmek üzere yola çıktı. Ancak seyyar satıcı Merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesine geldiği sırada yolda patatesler kasalarla birlikte yola düştü. Bunun üzerine duran seyyar satıcı geçim kaynağı patatesleri sürücülerin ezmemesi için yoldan toplamaya başladı. Bu arada seyyar satıcıyı gören diğer sürücülerde hemen trafiği durdurup patateslerin ezilmemesi için seyyar satıcının yardımına koştu. Belediye otobüsü bile durunca yolcular bile inip patates topladı. Bu duruma gören vatandaşlar duygulanırken “Sen ne güzel şehirsin Adana” demekten kendilerini alıkoyamadılar.

Seyyar satıcı da patatesleri için trafiğe durduran sürücülere teşekkür etti. Sürekli kötü olaylarla gündeme gelen Adana’da böyle güzel şeylerin oluğunu görmek te herkesi sevindirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.