ADANA BU GECEYİ KONUŞUYOR

ADANA BU GECEYİ KONUŞUYOR
Yayınlama: 21.12.2022
A+
A-

 

Toros Gazetesi’nin 30. kuruluş yılında düzenlenen Zirvedekiler Gecesi’nin yankıları devam ediyor. İnci Oteli’nde düzenlenen gecede Adana’ya ve ülkemize hizmetleriyle katkı koyan isimler ödüllerini alırken, milletvekilleri, belediye başkanları, iş insanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, demokrasinin temel taşı muhtarlarımız ve amatör sporun temsilcileri Toros Ailesi’ni yanlız bırakmadı.

KARALAR VE ERDEM’DEN TEŞEKKÜR

Mazeretinden dolayı Toros’un Zirvedekiler Gecesi’ne katılamayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adana 1954 FK Genel Kaptanı ve iş insanı Burak Erdem’e plaketleri dün Toros Gazetesi Kurucusu Erden Arat tarafından takdim edildi. Başkan Karalar ve iş insanı Erdem, Toros Gazetesi’ne yayın hayatında daha nice uzun yıllar dilerken, Arat’a ve Toros Gazetesi ekibine teşekkürlerini ilettiler.

HAYIRLI OLSUN TEMENNİLERİ DEVAM EDİYOR

Muhteşem bir organizasyonla 30.kuruluş yılını da kutlayan Toros Gazetesi Kurucusu Erden Arat ve Toros Medya Gurubu çalışanlarına hayırlı olsun temennileri devam ediyor.Zirvedekiler Gecesi’ne damga vuran 10. yıl ve İzmir Marşlarının Türk Bayrakları eşliğinde okunması ise Toros Medya Gurubu’nun bir farklılığı olarak değerlendirildi.Adana’nın farklı ilçelerinden onlarca mahalle muhtarının da bu gece de olması dikkatleri Toros Medya Gurubu’na ve Toros Gazetesi Kurucusu Erden Arat’a çekti.

MİLLETVEKİLLERİ GECEDEN MEMNUN AYRILDI

CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Ayhan Barut ve Müzeyyen Şevkin Zirvedekiler Gecesi’ndeki katılımcı mozaiğini görünce öncelikle teşekkürlerini iletirken, milletvekillerinin, belediye başkanlarının, belediye meclis üyelerinin, siyasi partilerin, amatör spor kulüplerinin ve mahalle muhtarlarının yoğun olmasından dolayı geceden memnun ayrıldılar.

SADULLAH KISACIK’TAN ÖVGÜ

DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, gazetemiz kurucusu Erden Arat’la ata-baba dostu olduğunu belirterek, “Toros Gazetesi’nin düzenlemiş olduğu böyle bir muhteşem gece için tüm ekibi kutluyor.Ata-baba dostluğumuz olan Erden Arat’ı da ayrıca tebrik ediyorum.”dedi.

SANATÇI ŞEYDA KURUM COŞTURDU

Adana’nın yetiştirdiği ses sanatçısı Şeyda Kurum, Toros Gazetesi’nin Zirvedekiler Gecesi’ne renk katarken, izleyenleri de coşturdu. Geceye katılanlar Kurum’un seslendirdiği şarkılarla, türkülerle dans ettiler, halay çektiler, oyunlarıyla izleyenlere de keyifli saatler geçirttiler. Gazetemiz Kurucusu Erden Arat’ın torunu minik Elmira Çalışkan sanatçı Kurum’un söylediği şarkılara eşlik ederken, danslarıyla herkesi kendine hayran bıraktı.Muhteşem gecede en büyük alkışı alanlardan olan Elmira Çalışkan sıcak kanlılığı ve güzelliği ile de dikkatleri üzerine topladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.