Adana Eczacı Odası’nın Yeni Yönetimi Görev Bölümü Yaptı

Adana Eczacı Odası’nın Yeni Yönetimi Görev Bölümü Yaptı
Yayınlama: 27.09.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana Eczacı Odası (ADEO) yapılan genel kurul ve seçim sonucu göreve gelen yeni Yönetim Kurulu, Divan Başkanı Ecz. Mehmet Saim Özsaydı’nın elinden mazbatalarını almalarının ardından görev bölümü yaptı. Mevcut Başkan Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ ile yola etme kararı aldı.

EZC. YALBUZDAĞ, “MESLEĞİMİZ VE MESLEKTAŞLARIMIZ İÇİN ÜRETMEYE DEVAM”

Adana Eczacı Odası (ADEO)’nın 1956 yılından bu güne faaliyetlerine devam ettiğini ifade eden ADEO Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, yaptığı açıklamada “Adana Eczacı Odamız hem bölgemizin hem de tüm Türkiye’de örnek bir eczacı odasıdır. Bizler geçmişten aldığımız bilgi ve tecrübeyle, genç meslektaşlarımızla birlikte mesleğimiz ve meslektaşlarımız için üretmeye ve var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Mesleğimizin sorun ve sıkıntıları değişiyor ve artıyor. Son zamanlarda yaşanan ilaç yok’ları bizleri canımızdan bezdirdi. Halkın ilaca erişimi yasal bir haktır. Giderek artan tüm sorunlarımızı yönetimimizle, üyelerimizle, meslek örgütümüzle birlikte çözmek için çabalarımız sürecektir. Her daim yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.” dedi.

ADEO YENİ YÖNETİM KURULU

Adana Eczacı Odası (ADEO yeni Yönetim Kurulu görev dağılımı; Başkan Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, Genel Sekreter Ecz. Erdem Kızıltepe, Sayman Ecz. Mehmet Ceyhun Dalkıran, YK Üyeleri ise Ecz. Melika Şahindal Bayer, Ecz. Selin Öztanrıöver, Ecz. Elif Özsaydı ve Ecz. Sedat Unul’dan oluşt

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.