Rektör Prof.Dr.Tuncel mangal başına geçti

Rektör Prof.Dr.Tuncel mangal başına geçti
Yayınlama: 30.05.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü tarafından organize edilen 28. Bahar Şenliği’nin son gününde öğrenciler Pinhanı konseri ile finaller öncesi stres attı. Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel öğrencilere sonbaharda bir şenlik daha yapma sözü verdi.

Pandemi dolayısıyla yapılamayan geleneksel bahar şenliği bu yıl büyük bir coşku ile gerçekleşti. Finaller öncesi Çukurova Üniversitesi öğrencileri farklı etkinliklerle gönüllerince eğlendi. Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel 28. Bahar Şenliği’nin son saatlerine kadar şenlik alanında öğrencilerini yalnız bırakmadı.

Rektör Prof. Dr. Tuncel’den Öğrencilere

Son Bahar Şenliği Müjdesi

Pinhanı Konseri için 3 bin kişilik Açık Hava Amfisi’ni dolduran öğrenciler Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i büyük bir sevgi coşkusu ile karşıladı. Öğrencilere seslenen Prof. Dr. Tuncel, Çukurova Üniversitesinin coşkusu ve öğrencilerin birlikteliğiyle 28. Bahar Şenliği’nin en iyi şekilde geçtiğini, bu nedenle sonbaharda bir şenlik daha yapacaklarını duyurdu. Sonbahar şenliği müjdesi sonrası öğrenciler Rektör Prof. Dr. Tuncel’i dakikalarca ayakta alkışladı.

Prof. Dr. Tuncel Öğrencilerini Yalnız Bırakmadı

ÇÜ Tiyatro Kulübü tarafından sahnelenen Cümbüş Oteli tiyatro oyununu izleyen Rektör Prof. Dr. Tuncel Kültür Müdürlüğü Halk ve Sanat müziği topluluklarının konserlerine de katıldı. Şenliğin son saatlerine kadar öğrencileri yalnız bırakmayan Prof. Dr. Tuncel, şenlik alanını dolduran binlerce öğrenci ile dans ederek halaylar çekti.

Öğrencilerle birlikte zeybek oynayan Prof. Dr. Tuncel, şenlik sonunda mangal başına geçip öğrencilere Adana kebap yaparak ikram etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.