Zeydan Karalar merkez ve kırsal ilçelerde ziyaretlere devam ediyor

Zeydan Karalar merkez ve kırsal ilçelerde ziyaretlere devam ediyor
Yayınlama: 25.03.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, merkez ve kırsal ilçelerde, mahallelerde, köylerde hemşehrileriyle buluşmaya, esnaf ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor.

Hafta sonu Adana Kabzımallar Esnaf Odası’nı ziyaret ederek oda yöneticileriyle bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar. Sebze Meyve Hali’nde faaliyet gösteren esnaf ve çalışanlara “hayırlı işler” diledi.

Sahil ilçesi Karataş’ta çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunan Başkan Zeydan Karalar, CHP Karataş Belediye Başkan Adayı Ali Bedrettin Karataş ile limanda Karataş Halkı’na seslendi. Karataş’ta çeşitli noktalarda halkla buluşan Başkan Zeydan Karalar; Karataş Minibüsçüler Kooperatifi’nde minibüsçülerle, Karataş Muhtarlar Derneği’nde de muhtarlarla bir araya geldi.

TOPLANTILAR, MİTİNGLER VE İFTAR PROGRAMLARI

Başkan Zeydan Karalar; Karataş programının ardından Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle toplantısına katıldı ve CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Emray Kozay’la birlikte bölge sakinlerine hitap etti.

Adana Demirspor taraftarlarıyla Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, Seyhan İlçesi Akkapı Mahallesi’nde bölge sakinleriyle buluştu. CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Av. Oya Tekin’in de katıldığı ve coşkulu kalabalığın mitinge çevirdiği Akkapı toplantısında halka seslenen Başkan Zeydan Karalar, Yüreğir İlçesi Atakent, Dervişler, Sarıçam ve Özgür mahallelerini kapsayan Büyükşehir iftarında oruç açtı, dua etti.

Kiremithana ve Yenidoğan’da düzenlenen mahalle toplantılarına, CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı ile katılan Başkan, daha sonra düzenlenen Kozan İlçesi’ndeki mitingde büyük coşku ve ilgiyle karşılandı.

SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

CHP Kozan Belediye Başkan Adayı Av. Sude Gizem Aksoylu ile birlikte Kozanlılara hitap eden Başkan Zeydan Karalar, 21 Mart 2024 seçimlerinde Adana ve ilçelerinde büyük başarı elde edileceğini ve Adanalılara yoğun hizmete devam edeceklerini bildirdi. “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” diyen Başkan Zeydan Karalar, halka hitap ettiği her noktada geride kalan sürede yapılanları ve önümüzdeki dönemde yapılacakları anlattı.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ederken siyasi parti, ideoloji ayrımı, oy hesabı yapmadığını belirten Başkan Zeydan Karalar, her kesime eşit hizmet vermeye devam edeceklerini kaydetti

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.