YUSUF ERDOĞAN UMUTLU KONUŞTU

YUSUF ERDOĞAN UMUTLU KONUŞTU
Yayınlama: 21.09.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Temsilcimiz Yukatel Adana Demirspor’un kanat oyuncularından Yusuf Erdoğan, Kasımpaşa maçı öncesi umutlu konuştu. Erdoğan, kendileri için bir serinin başlangıcı olabilecek bir maça çıkacaklarını ifade etti.

SERİYE DEVAM EDECEĞİZ

Önlerinde kendilerini bekleyen önemli maçlar olduğunu belirten Yusuf Erdoğan, “Kasımpaşa maçından sonra kendi sahamızda maçlar oynayacağız. Bu hafta eski takımıma karşı oynayacağım ve benim için güzel bir müsabaka olacak. Geçen senenin üzerine koyup daha farklı, biraz daha yukarılarda, belki şampiyonluk parolasına yakın bir yerlerde bitirme hedefimiz var. Onun doğrultusunda ilerliyoruz. İnşallah Kasımpaşa maçıyla seriye devam edeceğiz” diye konuştu.

BİZİM İÇİN BAŞKA HEYECAN

Yusuf  Erdoğan, takımın kadro kalitesinin üst seviyede olduğunu anlatarak, “Adana Demirspor bir Anadolu takımı olmaktan çıktı. Gerçekten 4 büyük takımla eş değer bir kadro kalitemiz var. Hatta onların birkaçından daha iyi bir kadromuz olduğunu söyleyebilirim. Bizim için artık başka bir heyecanın, hikaye yazma zamanın geldiğini söyleyebilirim. Geçen sezon iyi bir sezon geçirdik ama bu bizi tatmin etmiyor. Her zaman üstüne koymamız gerekiyor. İnşallah bu sene Adana Demirspor’u en güzel şekilde temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.