ADANASPOR’DA HAYAL KIRIKLIĞI

ADANASPOR’DA HAYAL KIRIKLIĞI
Yayınlama: 22.01.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Birinci Ligdeki temsilcimiz Adanaspor, deplasmanda Şanlıurfa’ya 4-0 gibi farklı skorla yenilerek taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı. Turuncu-Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, çok önemli bir maça çıkacaklarının bilinciyle geldikleri sahadan istemedikleri sonuçla ayrıldıklarını söyledi.

Kendilerine yakışmayan bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Arın, şöyle devam etti: “Hafta içi oynadığımız kupa maçının tabii ki fiziksel ve zihinsel yorgunluğu vardı. Buraya gelirken hazırlığımız sadece mental anlamında oldu. Şanlıurfaspor ile önemli bir maça çıkıyorduk fakat maçın görüntüsü, başlangıç görüntümüz ile uyuşmayan bir müsabaka oynadık. Tamamen Şanlıurfa’nın istediği yönde, istediği şekilde giden bir maçtı. Yani bana göre skor benim hazmedebileceğim bir skor değil ama futbolcularım bunu kendilerine yakıştırıyorsa buna da diyecek bir şeyim yok. Bugün sahadaki Şanlıurfaspor’u tebrik ediyorum. Oyuncularımın artık başını kaldırmalarını istiyorum.”

CUMA GÜNÜ ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ

Turuncu-Beyazlı ekip, ligde Cuma günü saat 20.00’de Yeni Adana Stadında Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek. Adanaspor, ara vermeden bu maçın hazırlıklarına başlayacak.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.