ADANASPOR ÇOK ÜZGÜN

ADANASPOR ÇOK ÜZGÜN
Yayınlama: 21.12.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Birinci Ligdeki temsilcimiz Adanaspor’un Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Altay önünde alınan mağlubiyetten dolayı üzgün olduğunu belirtti. Karşılaşmaya erken gol yiyerek başladıklarını belirten Kaplan “Çok fazla bir şey söylememe gerek yok. İlk dakikalarda yediğimiz bir penaltı golü, sonra da takım savunması yapan bir Altay takımı vardı. Kazanan takımı kutluyorum. Hakem arkadaşları da tebrik ediyorum, iyi maç yönettiler” şeklinde konuştu.

Takımının pozisyonları değerlendiremediğini vurgulayan Kaplan, “Futbolla ilgili konuşursak, konuşacak çok şey var ancak yeri ve zamanı değil. Altay’ı kutluyorum. Takımım adına üzüntülüyüm. Aslında iyi oynadığımız bir maçtı. Beraberliği yakalasak maçı geri çevirebilirdik. Ne yazık ki girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Kaybettik. Önümüzde Bandırmaspor maçı var. O maçı oynayıp, sonrasında başkanımızla toplantı yapacağız ve ona göre önümüze bakacağız” değerlendirmesinde bulundu.

PAZAR GÜNÜ BANDIRMA İLE OYNAYACAK

Turuncu-Beyazlı ekip, ligde Pazar günü saat 13.30’da deplasmanda Teksüt Bandırmaspor ile karşılaşacak. Adanaspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.