YÜREĞİR BELEDİYESİ’NDEN TOPLU SÜNNET ETKİNLİĞİ

YÜREĞİR BELEDİYESİ’NDEN TOPLU SÜNNET ETKİNLİĞİ
Yayınlama: 10.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Yüreğir Belediyesi’nin organize ettiği toplu sünnet programında 75 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Sünnet törenine katılan çocuklar düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendi.

Yüreğir Belediyesi’nin Adana Şehir Hastanesi ve Türk Kızılay’ı Seyhan Şubesi ile birlikte düzenlediği sünnet etkinliğinde 75 çocuk sünnet heyecanı yaşadı. Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplu sünnet törenine Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, siyasi partilerden temsilciler, Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Adana Şehir Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürü Nuri Karslıoğlu, Türk Kızılay’ı Seyhan Şube Başkanı Reşat Karaca, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Hem ailelere destek sağlayan hem de çocuklara güzel bir anı bırakan toplu sünnet organizasyonunda birbirinden eğlenceli etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklarını sünnet kıyafetleriyle sahnede gören aileler duygu dolu anlar yaşadı. Çocukların sünnet operasyonlarını ise Adana Şehir Hastanesi üstlendi.

Sünnet töreninde konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Küçük yavrularımız bugünün heyecanını hiç unutmayacaklar. İlk etapta 75 yavrumuz bugünden itibaren Adana Şehir Hastanesi’nde sağlıklı bir ortamda randevu usulü sünnet olacaklar. İnşallah bunun devamı da gelecek. İnsanımızın hayatına dokunan, onların hayatlarına güzellik katan hizmetler üretmek bizim boynumuzun borcu. Yüreğir Belediyesi olarak sizlerin hizmetinde olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Çocukların Ritim Sanat Ekibi’nin animasyon gösterisiyle doyasıya eğlendiği toplu sünnet töreni, Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı’nın duası ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.