DUQQAH Adana’ya lezzeti getirdi

DUQQAH Adana’ya lezzeti getirdi
Yayınlama: 25.01.2023
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Yaklaşık 75’i aşkın kişiye istihdam sağlayan DUQQAH Cafe Restaurant’ın açılışı Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Ak Parti Milletveki Tamer Dağlı, Adana CHP Milletvekili Orhan Sümer, DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana İl Sağlık Müdürü Halil Nacar, DAİMFED Yönetim Kurulu Üyeleri Nadir Vurankaya, Sayım Azmaz, Tamer Gülcan, Adnan Kemali Ünal, Kemal Bekaroğlu, Ahmet Yerdelen, Barış Yıldırım, Murat Yalçın Şeker, İş İnsanı Bilal Nadir Gök, Adanamızın önde gelen müteşebbisleri, siyasileri, STK Yöneticileri ve halkımızın yoğun katılımıyla yapıldı.

GASTRONOMİ KENTİ ADANA’YA ALTIN MEKAN DUQQAH

Adana Valisi Süleyman Elban açılışta gerçekleştirdiği konuşmasında; “Gastronomi şehri Adana’mıza böyle işyerlerinin giderek artması bizleri mutlu ediyor. Gastronomi olarak rakipsiz olan Adana’mıza Altın kalitesinde bir mekânın açılışını yapmak Adana’nın böyle değerler kazanması bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Hiçbir emek ve masraftan kaçınılmamış devasa bir mekân olmuş. İşletme sahiplerine hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar dilerim.” Açıklamalarında bulundu.

DİNLENME LEZZET HUZUR HEP BİR ARADA

DUQQAH Cafe Restaurant işletme sahibi Nurullah Hamidi ve Mehmet Ali Şahsivar açıklamalarında; “İşletme olarak kahvaltı, fast food, dünya mutfağı, çocuk oyun alanlarımız, dinlence ve vakit geçirecek oyun salonlarımız canlı müzik performansları ile sunacağımız hizmetlerimiz hiçbir kaliteden ödün vermeden devam edecektir. Müşterilerimizi ağırlamak için sürekli artan yenilikler içinde olacağız. Adana insanımıza en iyiyi en yeniyi en kaliteliyi sunma gayreti içerisinde olacağız.” Açıklamasında bulunarak tüm halkımızı mekanlarına davet etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.