Yüreğir Belediyesi 3. Kütüphanesini Açıyor

Yüreğir Belediyesi 3. Kütüphanesini Açıyor
Yayınlama: 15.08.2023
Düzenleme: 15.08.2023 12:47
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Yüreğir Belediyesi, küçük, yaygın, işlevsel mahalle kütüphanelerini bir bir hayata geçiriyor. Selahattin Eyyubi ve Levent mahallelerinin ardından bir kütüphane de Haydaroğlu Mahallesi’nde açılıyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, özellikle çocuklar ve gençler için kolay erişilebilir olması ile dikkat çeken mahalle kütüphanelerini ilçeye kazandırmaya devam ediyor. Selahattin Eyyubi ve Levent mahallelerinin ardından bir kütüphane de Haydaroğlu Mahallesi’nde yapıldı. Çevre düzenlemesi çalışmaları devam eden kütüphanenin yeni eğitim öğretim yılında açılması planlanıyor.

Çocuklar ve gençlerin kitap okuma alışkanlıklarını artırmak ve onlara uygun ders çalışma ortamı sunmak için tasarlanan mahalle kütüphaneleri büyük beğeni topluyor. Kütüphanelerin gördüğü ilgiden çok memnun olduklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Kütüphaneler önemli bir ihtiyaç. Yüreğirli hemşehrilerimiz, gençlerimiz, öğrenci kardeşlerimiz için daha fazla kütüphane yapacağız inşallah. Her gittiğimiz ortamda öğrenci kardeşlerimiz hem ders çalışabilecekleri hem de rahat rahat kitap okuyup, araştırma yapabilecekleri mekânlar istiyorlar. Biz de onlar için elimizden geleni yapıyoruz. Her geçen gün mahalle kütüphanelerimizin sayısını artıracağız.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.