BAŞAKAN AKAY’DAN ŞAKİRPAŞA’YA İKİ MÜJDE

BAŞAKAN AKAY’DAN ŞAKİRPAŞA’YA İKİ MÜJDE
Yayınlama: 19.12.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Seyhan Belediyesi’nin yeni yıl dolayısıyla düzenlediği mahalle konserlerinin sonuncusu Şakirpaşa’da gerçekleştirildi. İlkay Akkaya’nın sahne aldığı konserde Başkan Akif Kemal Akay ve yurttaşlar Akkaya’nın türküleriyle unutulmaz bir akşam yaşadı, halaylarla yeni yılın gelişini kutladı. Başkan Akay, konser arasında Şakirpaşa’ya kreş ve Bilgi Evi müjdesi verdi.

Şakirpaşa Kapalı Semt Pazarı’nda gerçekleştirilen ve halkın yoğun ilgi gösterdiği konserde sahne alan İlkay Akkaya sevilen eserlerini Adanalılar için seslendirdi.

TOPLUMU GÜZEL BİR GELECEĞE HAZIRLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Konser arasında sahneye davet edilen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, sosyal belediyecilik hizmetleriyle toplumun çektiği sıkıntıları gidermeye, toplumun tümünü güzel bir geleceğe hazırlamanın çabasında olduklarını söyledi. Akay, “Ekonomik sıkıntıların olduğu dönemde sosyal yardımlara olanca gücümüzle destek vermeye çalışıyoruz. Ötesinde eğitim, sanat bizim temel düşüncelerimizin arasında. Sanat Meydanı’nda çok sayıda konser verdik ama bu konserlerin özellikle tüm mahallelere yayılması konusunda bir karar aldık. Bugün sizin karşınıza senelerce sanatın içerisinde olan ve her geçen gün sanatına daha fazlasını ekleyen bir sanatçıyla beraberiz” dedi.

ŞAKİRPAŞA’YA İKİ MÜJDE

Şakirpaşa Mahallesi’ne müjdeler de veren Başkan Akay, “Şakirpaşa’ya bu dönemde kreşiyle, bilgi evleriyle hizmet etmek için varız, projelerimiz hazır. Buradan da size bunun müjdesini vermek istiyorum” dedi.

Başkan Akay’ın konuşmasının ardından ünlü sanatçı eserleriyle katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti. Başkan Akay ve yurttaşlar yeni yıl coşkusunu halaylar çekerek yaşadı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.