Yöremizdeki çocukların yanında olmaya devam edeceğiz

Yöremizdeki çocukların yanında olmaya devam edeceğiz
Yayınlama: 30.04.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Ömer Demir – Adana amatör spor kulüplerinden Yüreğirğücü’nün 2.Başkanı Fethi Özdemir, Başkan Müslüm Ulaş’ı sonuna kadar desteklediklerini söyledi. Başkan Ulaş ile daha çok işler başaracaklarını dile getiren Fethi Özdemir, “Yöremizdeki çocukların yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yüreğirgücü 2.Başkanı Fethi Özdemir, “Bir insan düşününki semtine ve semtinin gençlerinin topluma faydalı birer birey olması ve gençlerin uyuşturucu illetinden tutunda aklınıza gelebilecek her türlü pisliğe bulaşmaması için canı gönülden mücadele eden ve bulunduğu ikamet ettiği semtin içinde bulunduğu şartlar gençlerin olmadık işlere bulaşması için çok müsaitken gençlerimizin ve geleceğimizin daha yaşanılır ortamda olması için fazlasıyla gayret göstermesi onu toplum içinde çok sevilen bir insan olmasını sağladı. Biz Yunus Emre mahallesi ve çevre mahalleler olarak bu güzel ve değerli insanın semtimiz için büyük bir şans olduğunu bilmemiz gerekiyor” dedi.

2.Başkan Özdemir, konuşmalarını şöyle tamamladı: “Yapmış olduğu bu kadar güzel işlere şimdide biz ve semtimizin değerli sakinleri ile yapmış olduğumuz istişare toplantı sonucu doğrultusunda kendisini mahallemizin muhtarı olarak görmek istiyoruz. Kendisiyle görüştük. Bu kararın semtimizin kararı olduğunu söyledik. Bizleri kırmayacağını düşünüyoruz. Gerek bulunduğu konum gerek kamu kuruluşlarında olan ilişkisi sebebiyle semtimize mahallemize çok ekstra bir katkısı olacağını düşünüyoruz. Daha yaşanılır daha temiz gençlerin ve geleceğin sosyal faaliyetlerini geçirebilecek tesislerini yapacağına olan inancımız tamdır. Siz değerli semtimizin mahallemizin değerli sakinlerinin bilgisine sunarız ve sizlerde bizimle beraber bu değerli başkana destek olmaya davet ediyoruz. “

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.